Rutina în cuplu duce la o familiaritate care omoară pasiunea

so.jpg

Rutina în cuplu duce la o familiaritate care omoară pasiunea
Rutina, din păcate, pe termen lung duce la o familiaritate care omoară cam orice pasiune
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Rutina în relaţiile de cuplu poate fi benefică. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

Rutina, din păcate, pe termen lung duce la o familiaritate care omoară cam orice pasiune. Iar dacă trece o perioadă mai mare fără vreun gest de afecţiune, vă veţi obişnui aşa şi veţi întâmpina greutăţi în a vă apropia din nou.

Soluția ar fi să păstrați tot timpul puțin mister, să aveți zile în care să ieșiți împreună, seri romantice în care să vă îmbrăcați frumos, chiar dacă stați acasă, și lista poate continua, în funcție de imaginația fiecăruia. Nu ezita să spui ce îți dorești și află și ce îl nemulțumește pe el, fără să îi faci reproșuri sau să iei ca pe un afront personal plângerile lui. Din această discuție veți ști ce să faceți pe viitor pentru a vă condimenta relația și a vă bucura mai mult unul de celălalt.
 

 

Loading...

Citește și

 • Vrei ca legătura ta sentimentală să fie una de durată

  O relaţie de cuplu fericită depinde într-o foarte mare măsură de comportamentul celor doi parteneri. Iar dacă vă doriţi cu adevărat ca legătura voastră sentimentală să fie una de durată, trebuie să vă îndreptaţi atenţia doar către lucrurile pozitive din relaţia voastră.

 • Ce înseamnă cât de importantă este independenţa în cuplu

  Cele mai multe persoane consideră că independenţa în cuplu înseamnă răceală, distanţare faţă de partener sau luarea de decizii separate în ceea ce priveşte viaţa fiecăruia. De fapt, independenţa nu se referă la aceste lucruri, ci la existenţa unor graniţe între cei doi parteneri, la păstrarea individualităţii şi unicităţii fiecăruia.

 • Lipsa de respect duce deteriorarea unei relaţii mai mult decât ne imaginăm

  Respectul faţă de celălalt este crucial într-o relaţie. Oricine se pricepe să îi ofere o definiție, dar puțini știu cum să îl aplice în mod concret în viețile lor. În principiu, cu toții vrem să fim respectați, dar uităm să ne comportăm în același fel cu cel de lângă noi.

 • Accesoriu sexual destinat exclusiv bărbaţilor

  Inelul pentru penis este un produs sexual destinat exclusiv bărbaţilor. Este un accesoriu care condimentează viața intimă și este folosit pentru creșterea plăcerii sexuale. Această jucărie sexuală strânge baza penisului și testiculele și astfel presiunea sângelui din membru crește, ceea ce duce la sporirea senzațiilor, la o dilatare mai mare și o erecție mai fermă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1