Rudele şi prietenii nu trebuie lăsaţi să-ţi spună cu cine poţi forma un cuplu. Această situaţie poate afecta negativ relaţia cu partenerul

gonv.jpg

Rudele şi prietenii nu trebuie lăsaţi să-ţi spună cu cine poţi forma un cuplu
Nu ceilalţi ar trebui să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ţi s-a întâmplat, probabil, cel puţin o dată în viaţă: te-ai îndrăgostit de cineva, eşti prietenă ori prieten cu cineva sau ai un iubit ori o iubită care nu este sub nicio formă pe placul părinţilor sau a prietenilor tăi. Uneori, dezaprobarea lor poate fi întemeiată, alteori, pare a fi pur şi simplu iraţională, însă, orice ar fi, trebuie să te confrunţi cu o situaţie deloc plăcută.

Sunt destul de multe şanse ca atunci când decizi să intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

Oricât de neplăcută şi frustrantă este situaţia, nu faci o greşeală dacă asculţi şi punctele lor de vedere. E posibil să se înşele în privinţa lui, să-l nedreptăţească, să nu-l cunoască aşa cum îl cunoşti tu, dar e posibil şi să aibă dreptate şi să vadă lucrurile aşa cum tu, datorită sentimentelor, nu le observi.

Nu înseamnă că trebuie să îţi pierzi încrederea în partenerul tău şi să te distanţezi de el îmediat ce ceilalţi îţi spun că nu îl plac. Poate fi vorba, în unele cazuri, de o greşeală, de lipsa unei conexiuni. Nu ceilalţi ar trebui să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu. Nu trebuie să fii dependent de părerile și aprobările celorlalți. Indiferent de situaţie, relaţia de cuplu trebuie protejată.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5