Revoluție sexuală: Clonele robot care imită perfect fosta iubită sau vecina de vizavi

clona_robot.jpg

clona robot
Noile clone robot vor imita perfect persoana pe care o dorești în pat
Foto: captură foto/Daily Star

Specialiștii în robotică vor să revoluționeze nu doar domeniul cibernetic, ci și în materie de sexualitate. Oamenii de știință au pus bazele unei tehnologii capabile să creeze clone robot ale persoanelor pe care ți le dorești în pat, dar nu poți fi lângă ele sau te-au părăsit.

Această nouă generație va fi o copie fidelă în mărime naturală a persoanelor dorite: aceeași culoare a ochilor, aceeași voce, înălțime, chiar și personalitate, după cum relatează Daily Star. Indiferent că este vorba de fosta iubită, vecina de vizavi sau cea mai bună prietenă, iubitorii de tehnologie își pot îndeplini fanteziile sexuale cu aceste clone robot.

Cyborgii vor fi realizați astfel încât să semene perfect cu un corp uman, atât vizual, cât și la atingere, imitând textura și căldura pielii umane extrem de fidel. Cei care au scornit acest concept nu văd nicio problemă în a comanda un robot care imită perfect imaginea altei persoane, fără a cere consimțământul acesteia.

„Odată ce tehnologia și întregul sistem de comandă și manufacturare a acestor produse devine mai sofisticat, nu vei putea să-ți oprești fostul iubit să comande un robot care arată exact ca tine, are aceeași mărime și aceeași voce cu ale tale. Nu poți face nimic pentru a opri asta. Va trebui doar să o accepți. se va întâmpla pe măsură ce tehnologia avansează.”

Fabricanților clonelor robot li se vor pune la dispoziție imagini ale persoanei pe care dorești să o imite și astfel, ei vor realiza cea mai fidelă copie. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1