Relaxarea, factorul cel mai important în a ajunge la orgasm

sarut.jpg

Relaxarea factorul cel mai important în a ajunge la orgasm
Sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi ne face mai receptivi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Femeile vor să îl aibă, bărbaţii fac tot posibilul ca partenerele lor să atingă climaxul, însă de cele mai multe ori o partidă de sex nu se finalizează cu orgasm din partea reprezentantelor sexului frumos.

Din ce în ce mai multe femei se plâng se lipsa orgasmului, dar care recunosc, în acelaşi timp, că iau cu ele în dormitor toate grijile de peste zi. Cercetătorii susţin că psihicul are un rol foarte important în atingerea orgasmului, mai ales în cazul femeilor.

În timp ce bărbaţii se concentrează strict asupra senzaţiilor fizice, femeile se excită mai uşor când sunt relaxate. S-a constatat că în timpul sexului, părţile creierului responsabile cu frica, anxietatea şi emoţiile sunt tot mai puţin active, iar în timpul orgasmului acestea nu funcţionează.

De aceea, trebuie să depunem un minim de efort şi să mai uităm de stres în momentele intime. Un bun început ar fi sărutul mai des. Buzele conţin, de exemplu, de 100 de ori mai multe terminaţii nervoase decât vârful degetelor, iar sărutul activează părţi ale creierului care scad nivelul de stres.

Tot cercetătorii susţin că sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi ne face mai receptivi.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1