Relaţia ta se deteriorează? Iată câţiva paşi pentru a o repara

bunatate.jpg

Relaţia ta se deteriorează
Există foarte multe motive pentru care o relaţie poate lua sfârşit, însă dacă decizi să o repari, ar trebui să mai faci câţiva paşi în plus pentru a o îmbunătăţi
foto: 123RF

Pentru ca o poveste de iubire să funcționeze, este necesar ca partenerii să depună eforturi, să lupte neîncetat. Cu o astfel de atitudine, până și relațiile care se strică pot fi reparate.

Există foarte multe motive pentru care o relaţie poate lua sfârşit, însă dacă decizi să o repari, ar trebui să mai faci câţiva paşi în plus pentru a o îmbunătăţi.

Acordă foarte multă importanţă sexului

Sexul e mai mult decât pasiune, e comunicare intimă, la nivel fizic. Modul în care faceți dragoste spune multe despre voi, despre apropierea voastră, așa că inițiază contactul fizic pentru o relație împlinită și reparată.

Fii bună cu partenerul de viaţă

Conform terapeuților, compasiunea în relație e chiar mai importantă decât pasiunea. Poți să-l iubești enorm, dar dacă nu ești bună cu el, dacă nu dai dovadă că îți pasă de bunăstarea sa, dacă nu faci acele mici gesturi de generozitate, relația poate fi imposibil de salvat.

Amintește-ți de momentele frumoase

 E atât de simplu să vă aruncați în față lucruri urâte atunci când vă certați, dar propuneți-vă să vă amintiți de experiențele plăcute și puteți salva relația. Dacă veți reuși să rememorați măcar un eveniment în care v-ați simțit bine împreună și rețineți vibrații pozitive de pe seama sa, aveți șanse să vă salvați relația.

Oferă-i întotdeauna prezumția de nevinovăție

Dacă ești cu el și vrei să salvezi relația, oferă-i întotdeauna prezumția de nevinovăție. Cu alte cuvinte, nu sări direct la concluzia că a făcut-o „lată” pentru că a procedat la fel și în trecut. Dacă nu reușești să ai acest nivel de încredere, de ce mai sunteți împreună?

Loading...

Citește și

 • Tot ce trebuie să aveţi în vedere despre preludiu

  Preludiul sexual oferă fiecărui partener oportunitatea şi timpul de a se pregăti pentru o activitate sexuală. Fără angajarea într-un preludiu, unii bărbaţi nu îşi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit.

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • cele mai multe aventuri încep dintr-o prietenie inocentă

  Foarte puține persoane înșală pentru că își doresc și plănuiesc acest lucru. Cele mai multe aventuri încep dintr-o prietenie inocentă. Ce crezi că se întâmplă atunci când între tine și partener nu mai există o conexiune emoțională și un coleg, un prieten, îți este alături necondiționat, te ajută și te susține?

 • Rutina în cuplu duce la o familiaritate care omoară pasiunea

  Rutina în relaţiile de cuplu poate fi benefică. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1