Relaţia ta s-a încheiat? Motivul pentru care, o perioadă, nu este recomandat să ţineţi legătura

leg.jpg

Relaţia ta s-a încheiat
Cel puţin o perioadă după ce relaţia s-a încheiat, ar fi indicat să nu ţineţi legătura cu fostul partener pentru a vă da timp să vă trataţi rănile sufleteşti
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cel puţin o perioadă după ce relaţia s-a încheiat, ar fi indicat să nu ţineţi legătura cu fostul partener pentru a vă da timp să vă trataţi rănile sufleteşti. Nu este un semn de maturitate faptul că păstrăm un fost iubit pe post de prieten.

Acest lucru nu arată decât că nu suntem încă pregătite să renunţăm, că, poate, la un anumit nivel, încă sperăm că vom relua relaţia. În funcţie de circumstanţe, nu este exclus ca, în timp, să devenim prietene cu foştii parteneri de viaţă, dar asta ar trebui să se întâmple după ce am acceptat despărţirea şi am trecut peste procesul de „vindecare'.

Dacă anumite aspecte precum copiii sau obligaţiile comune vă obligă să ţineţi legătura, aceasta este o situaţie cu totul şi cu totul aparte. Este o diferenţă foarte mare între a fi prieteni şi a avea o atitudine prietenoasă pentru că sunteţi nevoiţi, conjunctural.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1