Relaţia de cuplu trebuie hrănită şi întreţinută, dacă vreţi să funcţioneze

intel.jpg

Relaţia de cuplu trebuie hrănită şi întreţinută dacă vreţi să funcţioneze
Ca orice relaţie, şi relaţia de cuplu trebuie hrănită, întreţinută
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Relaţia de cuplu sau căsătoria, dincolo de orice, este sau ar trebui să fie un parteneriat în care cei doi parteneri au drepturi şi îndatoriri egale, se apreciază, se respectă şi se susţin reciproc. Asta ar trebui să însemne egalitate între femei şi bărbaţi. Nu dorinţa de a prelua atribuţiunile bărbaţilor sau viceversa.

Ca orice relaţie, şi relaţia de cuplu trebuie hrănită, întreţinută. Preocuparea pentru starea fizică, psihică şi intelectuală ar trebui să fie un element comun al ambilor parteneri.,Nu poţi pretinde ca cel de lângă tine să îşi păstreze interesul faţă de tine, dacă tu însuţi ţi l-ai pierdut. Şi, în cazul în care destinul vă va confrunta cu o asemenea experienţă, nu vă veţi putea reproşa că din cauza dumneavoastră s-a întâmplat asta.

Acordaţi maximă atenţie felului în care comunicaţi, asiguraţi-vă că sunteţi înţeleşi şi că înţelegeţi partenerul, gândurile, trăirile, dorinţele, succesele, şi nereuşitele acestuia. Nu lăsaţi să se adune sau să se agraveze nemulţumirile. Luaţi-le pe rând, pe măsură ce vin, înainte de a avea o forţă ce vă va depăşi puterea de a controla.

Loading...

Citește și

 • Un pont practică pentru femeile care ating mai greu orgasmul

  O femeie care are dificultăţi sau chiar nu poate atinge orgasmul trebuie, mai întâi, să-şi ia gândul de la obţinerea climaxului prin simpla penetrare vaginală. Deşi poţi avea orgasm şi astfel, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos au nevoie de mai multă stimulare pentru a ajunge pe culmile plăcerii.

 • Poziţia sexuală oferă satisfacţie maximă ambilor parteneri

  Pentru a avea parte de sex de calitate puneţi în practică poziţia Lotus. Bărbatul este cel care deţine controlul în această ipostază, permite o penetrare adâncă şi are avantajul de a stimula clitorisul, ceea ce va accentua orgasmul femeii. Cei doi parteneri au libertate de mişcare şi se pot iubi şi dezmierda unul pe altul în voie. Se pot săruta, iar bărbatul poate mângâia şi săruta sânii femeii, pentru un plus de excitaţie. Fiecare poate să mângâie fesele şi umerii celuilalt, pozitia Lotus devenind foarte intimă.

 • Cuplurile relaţii sexuale sentimente faţă de partener nu rezistă în timp

  Chiar dacă pare o aventură romantică ideală, o relaţie bazată doar pe sex, fără obligaţii sentimentale, nu poate funcţiona. Cuplurile care au relaţii sexuale fără a avea sentimente faţă de partener nu rezistă în timp.

 • Problema confruntă cei mai mulţi bărbaţi în dormitor

  Chiar dacă par mai îndrăzneţi şi siguri pe ei în pat, bărbaţii se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile, când vine vorba de intimitatea în cuplu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1