Relația cu un bărbat divorțat poate fi complicată. Iată ce să nu faci

divortat.jpg

complicată relaţia cu un bărbat divorţat
O relaţie cu un bărbat însurat nu este uşor de întreţinut
foto: 123RF

În momentul în care începi o relaţie cu un bărbat divorţat ar fi indicat să vă întâlniţi mai rar la început. Nu grăbi lucrurile, ci ia-o treptat, ca să aveţi timp să vă cunoaşteţi. Cineva care a trecut de curând printr-un divorţ are foarte multe probleme de rezolvat, nu numai pe plan emoţional.

În primul rând, trebuie să găsească o nouă locuinţă sau să reamenajeze casa. Impactul divorţului se va simţi în toate aspectele vieţii cuiva, inclusiv pe plan financiar şi social. Poate te vei simţi ca şi cum nu mai este loc şi pentru tine în viaţa lui.

Din acest motiv, este recomandat să nu te grăbeşti şi să nu te implici mai mult decât trebuie, în speranţa că la un moment dat vei primi înapoi un răspuns similar. Vezi cum evoluează relaţia şi înarmează-te cu răbdare, deoarece partenerul tău va avea probabil foarte multe schimbări de dispoziţie şi o posibilă teamă faţă de noi angajamente.

O relaţie cu un bărbat însurat nu este uşor de întreţinut. Totuşi, nu este cazul să te sperie. Dacă consideri că merită să te implici şi să ai o legătură specială cu el, trebuie să fii răbdătoare, înţelegătoare şi pregătită pentru eventualele dificultăţi emoţionale create de căsnicia lui eşuată.

 

Loading...
 
 

Citește și