Relaţia cu partenerul s-a deteriorat? Iată ce poţi să faci în această situaţie

deteriorat.jpg

Relaţia cu partenerul s-a deteriorat
Tendinţa femeilor aflate într-o situaţie de acest gen este de a amâna momentul despărţirii
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Simţi că relaţia cu partenerul s-a deteriorat, nu te mai satisface din niciun punct de vedere, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea. În această situaţie cel mai bine este să te gândeşti la tine, la viitorul tău şi să iei decizia de a te separa de cel care ţi-a fost iubit o perioadă. Ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

Tendinţa femeilor aflate într-o situaţie de acest gen este de a amâna momentul despărţirii. Le este teamă de singurătate sau de ceea ce vor spune cei din jur. Află, că fericirea ta nu trebuie să depindă de o relaţie. Gândeşte-te că îţi va fi mult mai bine singură, decât într-o legătură nepotrivită. Vei învăţa treptat să te bucuri de viaţă şi de statutul tău şi vei realiza că nu este atât de grea noua perioadă.

Reia legătura cu vechii prieteni, ieşi în oraş, descoperă lucruri noi, încearcă să recuperezi tot timpul pierdut, fâcând ceea ce îţi place. Viaţa ta poate fi mult mai bună fără cel care îţi răpea zâmbetul de pe buze cu nemulţumirile şi lipsa de respect pe care ţi-o arăta zilnic.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1