Reguli de aur care fac ca o relaţie la distanţă să fie perfectă

relatii_la_distanta.jpg

reguli de aur relatii la distanta
Cea mai bună soluție să vă vedeți atunci când vă aflați la o distanță foarte mare unul de altul sunt apelurile video
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În zilele noastre relaţiile la distanţă nu mai sunt o raritate, ba din contră. Din ce în ce mai multe persoane se mută într-un alt oraş sau într-o altă tară pentru un job mai bun. Totuşi, în această situaţie, cum îţi păstrezi dragostea faţă de partener la fel de arzătoare? În articolul de mai jos descoperiţi câteva indicii cheie care să vă hrănească legătura.

Comunicaţi cât puteţi de des

Dacă vrei să faci o relație la distanță să funcționeze, asigură-te că tu și partenerul de cuplu nu pierdeți niciodată legătura, ca și cum nu ați fi fost niciodată despărțiți. Deși este bine să vă acordați spațiu unul altuia, ideal este să comunicați cât mai des și deschis, chiar și despre lucrurile triviale din viața voastră. Nu lăsați niciodată prea mult timp să treacă între momentele în care vorbiți, pentru că aceste pauze pot deveni, treptat, din ce în ce mai lungi, iar voi vă veți îndepărta unul de altul fără ca măcar să vă dați seama.

Stabiliți data la care vă veți vedea din nou

Deși pare că vizitele sunt obișnuite într-o relație de la distanță, ele sunt întotdeauna speciale pentru că partenerii au ocazia să se revadă după o lungă perioadă de timp. Pentru a face așteptarea până la următoarea întâlnire cât mai ușoară, stabiliți dinainte data la care aceasta se va întâmpla. Astfel, timpul nu va trece în van, ci fiecare zi trecută va aduce partenerii mai aproape unul de altul.

Faceţi toate eforturile pentru a păstra relația intactă

Nimănui nu îi este ușor să mențină o relație la distanță, însă dacă ambii parteneri își asumă responsabilitatea de a o face să meargă, succesul este aproape garantat. Asigură-te că faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a păstra relația vie și evită să faci lucruri care i-ar putea da motive de îngrijorare partenerului. De exemplu, dacă știi că faptul că ieși prea des cu o persoană de sex opus i se pare deranjant, încearcă să remediezi situația explicându-i că nu are de ce să se teamă și fă ca, la un moment dat, să ieșiți împreună toți trei.

Păstrați-vă optimismul

Pozitivitatea nu trebuie să lipsească atunci când două persoane se angajează să se implice într-o relație la distanță. Dorul și sentimentul de singurătate te vor face să fii tot timpul mai mult pesimist decât optimist, dar întotdeauna trebuie să-ți amintești că această perioadă va trece și că totul va fi minunat atunci când veți fi din nou împreună. Găsește partea bună a lucrurilor pentru ca timpul să treacă cât mai repede, și încearcă să faci ceva productiv cu timpul pe care înainte îl petreceai împreună cu persoana iubită.

Vorbiți prin apeluri video

Cea mai bună soluție să vă vedeți atunci când vă aflați la o distanță foarte mare unul de altul sunt apelurile video. În ultimii ani, tehnologia a evoluat foarte mult și, prin aplicații de genul Skype sau chiar pe Facebook, vă puteți vedea prin imagini video transmise live, chiar și de pe telefon. Astfel, vă veți vedea mai des, chiar dacă vizitele în viața reală nu vor fi la fel de frecvente.

 

Loading...

Citește și

 • De ce femeile griji prima partidă de sex

  Întotdeauna prima noapte de amor cu un bărbat pe care îl cunosc de puţin timp creează femeilor multe emoţii şi temeri. Faptul că nu ştiu exact la ce să se aştepte, dar şi gândul că nu se vor ridica fizic la nivelul aşteptărilor lui le poate provoca o mulţime de frământări. Iată de ce se tem femeile cel mai mult atunci când fac dragoste cu noul partener.

 • libido scazut ambii parteneri

  Scăderea apetitului sexual în relaţiile de lungă durată este un lucru obişnuit de care se plâng ambii parteneri. Nu este nimic ieşit din comun, dacă luăm în considerare faptul că o mare parte dintre cupluri jonglează în fiecare zi cu stresul de la locul de muncă şi responsabilităţile de familie. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva cauze ale unui libido scăzut.

 • ce trebuie facă femeie pricepută sex viziunea unui bărbat

  Întotdeauna un bărbat va aprecia în dormitor o femeie cu imaginaţie care este dornică să pună în aplicare tot ce îi trece lui prin cap. Cu alte cuvinte, dacă îi îndeplineşti fanteziile, eşti femeia visurilor lui. În acelaşi timp, vrea ca şi tu să ai preferinţe în pat şi scenarii după care să tânjeşti. Aşa că pune-l pe jar cu momente spontane, inedite şi care să vă satisfacă pe amândoi.

 • simti partenerul controleaza prea mult

  În mod normal, relaţiile de iubire nu ar trebui să însemne controlul unei alte persoane, ci, dimpotrivă, ar trebui să însemne libertate şi respectarea deciziilor partenerului. Oricare dintre noi are propriile dorinţe, iar cele mai bune relaţii sunt cele în care partenerii se respectă şi îşi îndeplinesc cele mai importante nevoi în mod reciproc.