Reclame interzise la prezervative. Topul spoturilor publicitare prea deocheate ca să se difuzeze la TV

reclame_interzise_la_prezervative.jpg

reclame interzise la prezervative
Top cele mai tari reclame interzise la prezervative
SURSĂ FOTO: youtube.com

Zeci de reclame interzise la prezervative au fost oprite de la difuzare pe TV după doar câteva zile de la publicare. Din fericire, astăzi există internetul unde totul este liber.

În fiecare an există în lume zeci de reclame interzise la prezervative. Fie că subiectul este unul sensibil și greu de abordat, fie că publicitarii chiar vor să atragă atenția asupra produsului lor printr-un scandal, cum ar fi interzicerea reclamei, spoturile sunt acum libere la difuzare pe internet.

Am făcut o selecție cu doar câteva dintre cele mai reușite reclame interzise la prezervative care au făcut istorie pe internet, pentru că pe TV nu au reușit să intre.

Reclame interzise la prezervative: desene vulgare pe pereții toaletei

Una dintre aceste reclame interzise la prezervative prezintă o serie de desene extrem de vulgare și explicite care înfățișează organele sexuale pe pereții unei toalete publice.

Ce e drept, fiecare din noi a văzut asemenea desene în realitate pe pereții toaletelor publice. Ei bine, personajul principal al acestei reclame interzise este un penis desenat care aleargă când erect, când flasc, pe pereții toaletei. Vizionați voi reclama pentru a vedea deznodământul.

Reclame interzise la prezervative: baloanele care joaca într-un film porno

Un alt spot de pe lista de reclame interzise la prezervative prezintă povestea unor baloane sub formă de cățeluși, unul albastru și unul roz, care încing o partidă de amor cât se poate de explicită și zgomotoasă din cauza frecării baloanelor.

Ca și cum nu era suficient de controversat felul în care stau cele două baloane în toate pozițiile, la un moment dat mai apare un balon ce pare să fie tot un mascul și cei 3 încing o partidă în 3 care intră direct pe lista de reclame interzise la prezervative.

Reclame interzise la prezervative: testarea prezervativelor

Una dintre reclamele interzise la prezervative arată cum un cuplu de tineri nu se hotărăsc ce fel de prezervativ să aleagă, așa că farmacista le recomandă cu încredere să le probeze, chiar în farmacie. Ulterior, chiar și farmacistul își dă cu parerea în timp ce tinerii probează de zor prezervativele.

Reclame interzise la prezervative: spermatozoizii

Spermatozoizii au fost și ei actori principali în reclame interzise la prezervative. În cadrul unui spot Durex, care a fost difuzat și în România, este prezentat un tânăr care se îndreaptă spre întâlnirea cu o domnișoară.

Pe drum este însoțit de spermatozoizii săi care nu reușesc și ei să ajungă la partea feminină deoarece sunt prinși într-un...prezervativ.

Reclame interzise la prezervative: copilul neascultător

Dacă cele mai multe reclame interzise la prezervative prezintă mai voalat sau mai puțin voalat actul sexual, motiv pentru care ajung să fie interzise, reclama următoare e mai specială.

Nu latura sexuală este cea care a dat naștere controversei. Un bărbat se află la cumpărături cu copilul său care este extrem de neascultător și gălăgios, motiv de supărare pentru tânărul tătic. Mesajul reclamei este foarte simplu: folosește prezervativ ca să nu te doară capul de țipetele copilului.

 

Loading...

Citește și