Ce nu ştiţi despre punctul U şi trebuie să aflaţi

punctu_u.jpg

Punctul U – mai important decat punctul G
Cea mai recentă descoperire a cercetătorilor în materie de sexualitate se pare că este punctul U
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Până nu demult, punctul G era principala zonă erogenă a femeii. Însă, cea mai recentă descoperire a cercetătorilor în materie de sexualitate se pare că este punctul U. Totuşi, pentru a obţine plăceri intense este nevoie ca această parte a corpului să fie masată şi stimulată.

Unde este punctul U?

„Punctul U” (sau glandele lui Skene) este o zonă mică de ţesut sensibil erectil aflată pe peretele frontal al vaginului, în jurul extremităţii inferioare a uretrei. Numit uneori "prostata feminină", este însă mai puţin cunoscut decât clitorisul: potenţialul său erotic a fost recent investigat de cercetătorii medicali americani. Ei au descopert că dacă zona aceasta este masată cu blândeţe, cu degetul, limba sau vârful penisului, poate produce un răspuns neaşteptat de intens. Unii sunt chiar de părere că ejacularea feminină este asociată cu glandele lui Skene!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ce ascunde lipsa poftei de sex la femei

    Frigiditatea este lipsa dorinței sexuale la femei, sau, în termeni medicali, lipsa libidoului. Este una dintre disfuncţiile care dăunează cel mai mult vieții de cuplu, fiindcă ridică semne de întrebare în privința afecțiunii și a dorinței de a continua relația.

  • Vrei să te bucuri de momente de neuitat atunci când faci sex? Iată care sunt principalele situaţii pe care trebuie să le eviţi:

  • Cat cantareste sexul într-o relaţie

    Sexul cântăreşte foarte mullt într-o căsnicie şi este o modalitate prin care partenerii comunică şi se descoperă. Dacă tratezi cu indiferenţă şi superficialitate acest aspect deosebit de important într-o relaţie durabilă este inevitabil ca într-un final aceasta să îşi piardă din farmec şi rezistenţă.

  • Te prefaci ca ai orgasm

    Mimarea orgasmului este o practică des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul.