Probleme în cuplu. Divorţul pare, pentru mulţi, o decizie înţeleaptă

nuuuuu.jpg

Divorţul pare pentru mulţi o decizie înţeleaptă
Chiar dacă nimeni nu priveşte cu ochi buni divorţul, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi este cea mai bună decizie
foto: 123RF

Numărul divorţurilor creşte de la an la an iar încrederea în longevitatea relaţiei şi optimismul cu care două persoane decid să se căsătorească au ajuns să fie privite desuet. Nici vorbă de căsniciile sau relaţiile "de-o viaţă".

O căsnicie nereuşită ne poate afecta pe viaţă. Chiar dacă nimeni nu priveşte cu ochi buni divorţul, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi este cea mai bună decizie pe care o puteţi lua şi este cea mai bună cale spre un nou început.

Viaţa ne poate pune uneori şi în faţa unor situaţii nedorite, aşa cum este divorţul de persoana pe care la un moment dat, am iubit-o foarte mult. Divorţul reprezintă actul definitiv de desfacere a căsătoriei. Dacă se întâmplă să ajungi la divorţ înseamnă că este o decizie de care aveai nevoie, luată pe propria răspundere. Nu încerca să te învinovăţeşti doar pe tine, cu atât mai mult cu cât, divorţul a survenit datorită faptului că relaţia nu putea să persiste într-o situaţie gravă şi deranjantă pentru ambii parteneri.

Divorţul chiar poate fi şi o soluţie, nu doar o problemă. Poate fi o soluţie către o viaţă mai liniştită, către un nou început alături de o persoană care să te merite. Împortant este să înveţi din propriile greşeli şi să îţi dai seama ce anume a dus la această ruptură, pentru a ştii pe viitor ce trebuie să corectezi şi ce trebuie să eviţi.

 

Loading...

Citește și

 • Temeri griji legate de sexul în timpul sarcinii

  Cele mai multe temeri şi griji legate de sexul în timpul sarcinii sunt inutile. Multe cupluri pot continua să aibă o relaţie sexuală sigură şi plină de satisfacţii şi în timpul sarcinii. Cheia este o bună comunicare între parteneri şi medicul ginecolog pentru a evita orice complicaţie.

 • aventură noapte necunoscut ascunde spatele acestei fantezii

  Nu multe femei îndrăznesc, în viaţa de toate zilele, să se lase pradă dorinţelor şi să facă sex cu un bărbat necunoscut pe care nu îl vor mai revedea, probabil, niciodată, însă acest scenariu predomină în mintea lor.

 • Află de ce te doare când faci sex posibile cauze

  Nu rare sunt episoadele de disconfort din timpul actului sexual. Şi nu numai femeile sunt cele care au această problemă, ci şi partenerii lor.Totuşi, durerile simţite în momentele intime sunt din ce în ce mai întâlnite în cazul femeilor, dar multe dintre ele nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată 2 posibile cauze care pot determina apariţia durerii atunci când faci dragoste.

 • Lucruri interesante despre himen considerat garanţia virginităţii

  Trebuie să recunoaştem: fiecare dintre noi l-a avut şi l-a pierdut la un moment dat. Cele mai multe dintre noi am fost convinse că l-am pierdut odată cu primul contact sexual şi pierderea virginităţii.