Principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Ce le lipseşte?

inselat.jpg

Principalul motiv partenerii de viaţă înşală lipseşte
Oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune
foto: 123RF

Multe cupluri trăiesc cu impresia că pasiunea se pierde în timp, acoperită de rutină şi obişnuinţă şi nu mai poţi face absolut nimic pentru a o readuce înapoi. Este o concepţie total greşită şi este principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Iar dacă nu fac acest lucru trăiesc ani mulţi nefericiţi, într-o monotonie insuportabilă, care îi stoarce de pofta de viaţă, de creativitate, de vitalitate, de entuziasm. Aşadar, oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune.

Cum poţi trăi şi iubi cu pasiune chiar şi după mulţi ani petrecuţi împreună?

Nu trebuie să neglijaţi niciodată activitatea intimă. Sunt perioade în viaţă în care se aglomerează atât de multe probleme, treburi şi stres, încât uiţaţi să mai faceţi dragoste, sau nu mai aveţi timp şi chef. Este dovedit faptul că activitatea sexuală menţine flacăra iubirii vie, îmbunătăţeşte sănătatea, starea de spirit, vitalitatea şi calitatea vieţii în general. Nu ar trebui să lasaţi niciun motiv să anuleze plăcerea unei partide de sex.

Loading...

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să ştie cât mai multe despre partenerul ei de viaţă. Acum poţi afla câteva amănunte cu ajutorul horoscopului. Ce zodie este iubitul tău?

  • Comportamente femeilor duc dezechilibru relaţie

    Dacă anumite comportamemte pot părea inofensive la începutul relaţiei de cuplu, pe termen lung, pot duce la îndepărtarea partenerilor şi într-un final la despărţire.

  • suspectezi iubita de infidelitate semne

    Încrederea şi intimitatea sunt esenţiale într-o relaţie, iar infidelitatea provoacă durere şi suferinţă, indiferent dacă cel înşelat este femeie sau bărbat. Infidelitatea poate fi şi un semn că aceste ingrediente lipsesc sau sunt neglijate. Dacă un bărbat îşi suspectează partenera de viaţă că i-ar fi necredincioasă, cel mai probabil fisurile relaţiei sunt deja evidente.

  • loc inedit partida sex aer liber

    În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte confortul din dormitor şi condimentează-ţi viaţa intimă cu ingrediente de calitate. Dacă îţi doreşti de ceva vreme să încerci o partidă de sex în aer liber, află că parcarea este un loc inedit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1