Principala cauză a frustrărilor sexuale la femei. Iată care este soluţia

frustrae.jpg

Principala cauză frustrărilor sexuale la femei Iată care este soluţia
Frustrarea sexuală apare adesea pentru că femeile se ruşinează să le ceară iubiţilor sau soţilor ceea ce au nevoie
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Reprezentantele sexului frumos devin frustrate din punct de vedere sexual în momentul în care simt că partenerii de viaţă nu le mai oferă ceea ce au nevoie pentru a se simţi satisfăcute. Poate că tânjesc după un preludiu mai intens şi mai lung sau au nevoie ca partidele de sex să dureze mai mult sau le place să fie stimulate într-un anume fel.

Frustrarea sexuală apare adesea pentru că femeile se ruşinează să le ceară iubiţilor sau soţilor ceea ce au nevoie, aşa că se rezumă la a simula plăcerea. Se tem că îi vor jigni şi din acest motiv preferă să tacă şi să se mulţumească ani la rând cu ceea ce primesc. În acest caz soluţia este comunicarea sinceră cu partenerul, fără reproşuri, ci cu sugestii.

Femeile satisfăcute sexual nu numai că se simt mai ataşate de parteneri, ci îşi fac timp pentru sex, preiau adesea iniţiativa în intimitate şi sunt încrezătoare în puterea lor de atracţie, spun specialiştii.

Loading...

Citește și

 • Ce vor bărbaţii de la femei dar nu spun niciodată

  Bărbaţii vor să fie apreciaţi pentru ceea ce fac ei pentru femei. Iar abilitatea de a face un bărbat să se simtă apreciat s-a dovedit a fi decisivă în decizia lui referitoare la continuarea sau întreruperea unei relaţii serioase.

 • Ce trebuie să ştiţi despre durata unei partide de sex

  Mereu au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unui act intim depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

 • Motivele femeie pleacă din viaţa unui bărbat iubeşte

  Când o femeie se simte neglijată şi neimportantă pentru bărbatul din viaţa ei, dorinţa de a fi în acea relaţie se stinge încet, încet. Acestea sunt şi cele mai cunoscute motive pentru care reprezentantele sexului frumos îi părăsesc pe bărbaţi, chiar dacă îi iubesc.

 • Sfaturi de igienă intimă corectă la bărbaţi

  Câteodată, să păstrezi curăţenia şi sănătatea zonei genitale e mai complicat decât pare. Iar igiena intimă după sex ar trebui să fie la fel ca spălatul pe dinţi în fiecare dimineaţă. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să sari peste acest pas dacă vrei să fii ferit de tot felul de infecţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1