Preludiul poate “bulversa” în cel mai bun sens al cuvântului întreg organismul. Bucuraţi-vă de el!

perfect.jpg

Preludiul poate “bulversa” în cel mai bun sens al cuvântului întreg organismul
Partenerii nu trebuie nicicând să uite că afrodisiacul perfect este tandreţea
foto: 123RF

Preludiul unei partide de dragoste poate ţine cât e ziua de lungă şi constă inclusiv într-o comunicare excelentă, într-o înţelegere perfectă. Partenerii nu trebuie nicicând să uite că afrodisiacul perfect este tandreţea. Când vorbesc despre preludiul propriu-zis, sexologii îl descriu ca pe o izolare de restul lumii, ca şi cum cuplul ar fi într-o bulă şi nimic nu îi preocupă pe cei doi în afară de atingerea extazului.

Fiecare dăruieşte şi primeşte într-un ritm comun, iar organelle sexuale se transformă prin excitaţie în organe ale plăcerii. Pentru o viaţă sexuală împlinită este esenţial să ştii ceea ce îl excită cu adevărat pe partener. Degetele, gura, organelle sexuale, toate permit o varietatate mare de mângăieri. În timpul preludiului, se stabilesc încrederea şi starea necesară pentru abandonul final, orgasmul. Atingerile nu trebuie să ocolească nici o parte a corpului pentru că a face dragoste înseamnă mai mult decât contactul mucoaselor genitale.

Mângâierile elimină tensiunile şi favorizează apariţia stării de euforie. Motivele sunt pur biologice: mângăierile pun în joc centrii cerebrali ai plăcerii care împrăştie în encefal şi în sânge faimoasele endorfine. Tot în timpul preludiului primim semnalele că trupul partenerului este pregătit pentru următorul pas şi abia atunci poate începe actul sexual propriu-zis, penetrarea.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1