Preludiul care vă pregăteşte pentru o partidă de sex fierbinte

sex_dus.jpg

prekudiu sex incendiar sex dus
Un duş împreună înainte de actul sexual s-a demonstrat a fi un bun punct de plecare pentru un preludiu reuşit
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Există un mit potrivit căruia bărbaţii nu sunt înnebuniţi după preludiu şi doresc să treacă imediat la actul sexual. Acesta este fals, chiar dacă felul în care reprezentanţii sexului puternic îşi imaginează preludiul este puţin diferit de cel al femeilor. La bărbaţi nu contează atât de mult atmosfera, ci crearea momentului perfect.

Aşadar, un duş împreună înainte de actul sexual s-a demonstrat a fi un bun punct de plecare pentru un preludiu reuşit. Această activitate vă va excita pe amândoi. Nu trebuie să faceţi dragoste sub duş dacă vă este incomod, puteţi doar să începeţi să vă jucaţi unul cu celălalt, să vă atingeţi, să vă spuneţi lucruri frumoase, ca apoi să treceţi în dormitor pentru o partidă de sex fierbinte.

De asemenea, energia unui duş, precum şi starea de prospeţime a corpurilor voastre vor fi motiv în plus pentru a dori să vă devoraţi.

Loading...
 
 

Citește și

 • misterioasa prima intalnire

  Ştiu că pentru unii poate suna a clişeu, dar este vital să fii misterioasă la prima întâlnire. Dacă îi oferi totul pe tavă bărbatului încă de la prima întâlnire, ce motiv ar mai avea să te invite şi a doua oară?

 • Tipul de sărut preferat toţi îndrăgostiţii

  Sărutul franțuzesc este tipul de sărut preferat de toți îndrăgostiţii. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.

 • dimensiunea preyervativ ruineaza relatia sexuala

  Toată lumea aude că trebuie să folosească prezervativul, dar puțini află şi cum trebuie să aleagă acest mijloc de protecţie. Iar cei mai mulți bărbați trăiesc cu iluzia că prezervativele au o măsură universală.

 • egoismul cuplu complaci relaţie

  Egoismul este acea atitudine concentrată pe propriile interese mai presus de interesele altora. A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, dar nu o misiune imposibilă. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.