Practica care te va ajuta, garantat, să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală!

ioga.jpg

Practica ajuta garantat îmbunătăţeşti viaţa sexuală
Dacă doriţi să vă revigoraţi viaţa intimă, practicarea exerciţiilor de yoga, vă poate fi de ajutor
foto: 123RF

Nu întotdeauna ai nevoie de lumânări şi nici de cine romantice pentru a-ţi îmbunătăţii viaţa sexuală. Considerată de unii o artă, de alţii o disciplină ce trebuie învăţată, yoga este o practică indiană străveche, caracterizată prin meditaţie şi exerciţiu fizic, ce poate îmbunătăţii considerabil activitatea intimă, flexibilitatea corpului, poate reduce semnificativ stresul şi poate, în general, ameliora starea de sănătate.

Dacă doriţi să vă revigoraţi viaţa intimă, practicarea exerciţiilor de yoga, vă poate fi de ajutor. Această disciplină include numeroase exerciţii de îmbunătăţire a flexibilităţii, de aceea vă poate oferi posibilitatea de a încerca poziţii noi pentru maximizarea plăcerilor sexuale. Chiar dacă este considerată o practică pentru relaxare, yoga include ipostaze care solicită chiar şi 90% din musculatura corpului. Astfel, unele posturi yoga ajută la întărirea muşchilori pelvini, fapt ce poate îmbunătăţii considerabil activitatea sexuală.

Deci, trebuie să aveţi în vedere că yoga contribuie enorm la performanţa sexuală. Dacă va fi practicată în mod constant, veţi avea mereu chef să faceţi dragoste. Pe de altă parte, nu veţi mai întâlni dificultăţi în a întreţine dorinţa în timpul unei partide de sex.

Loading...

Citește și

 • bună decizie puteţi lua atunci când relaţia nu mai funcţionează

  O căsnicie nereuşită ne poate afecta pe viaţă. Chiar dacă nimeni nu priveşte cu ochi buni divorţul, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi este cea mai bună decizie pe care o puteţi lua şi este cea mai bună cale spre un nou început.

 • Temeri griji legate de sexul în timpul sarcinii

  Cele mai multe temeri şi griji legate de sexul în timpul sarcinii sunt inutile. Multe cupluri pot continua să aibă o relaţie sexuală sigură şi plină de satisfacţii şi în timpul sarcinii. Cheia este o bună comunicare între parteneri şi medicul ginecolog pentru a evita orice complicaţie.

 • Vrei să ajungi mai repede la extaz invaţă respiri

  Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze respiraţia pentru a avea orgasm în timp record. Aşadar, respiraţia joacă un rol extrem de important în rapiditatea cu care o femeie atinge extazul. Respiraţia este, desigur, un proces involuntar.

 • relaţie armonioasă se menţine de la sine joacă comunicarea

  Nu uitaţi că, pentru a meţine o relaţie armonioasă, comunicarea este la fel de importantă ca intimitatea fizică, pentru că întreţine conexiunea emoţională între partenerii de cuplu. Astfel, un mod de a vă împărtăşi iubirea este să vă faceţi complimente reciproc, atunci când sunteţi singuri, dar şi faţă de alte persoane, să vă exprimaţi aprecierea unul faţă de celălalt şi să vă încurajaţi în ceea ce faceţi.