Poziții sexuale perfecte pentru un orgasm intens

cuplu_sex_orgasm_click.jpg

sex pozitii sexuale orgasm cuplu trucuri
Poziția fluturelui reinventează celebra poziție a misionarului.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Unele poziții sexuale sunt mai incitante decât altele .Dacă ai chef de sex nu este greu să ajungi la orgasm, dar este puțin mai dificil să ai parte de unul intens, care să te ducă pe “culmile plăcerii”. Poți încerca una dintre pozițiile de mai jos, alături de partenerul tău, pentru o plăcere mai intensă.

Față în față

 
Din poziția de îngenunchiat față în față, penetrarea este mai intensă iar senzația de căldură care vă învăluie corprurile vă va face să uitați că afară sunt câteva grade cu minus. Această postură permite, de asemenea, stimularea clitorisului și mângâierea coapselor.
 

În genunchi

 
Stai în genunchi cu spatele la partener, în timp ce el se așează în aceeași poziție, dar cu fața spre posteriorul tău. Ați putea astfel să și ardeți câteva calorii. Avantajul este că din această poziție el are mâinile libere pentru a-ți mângâia sânii sau a stimula clitorisul.

VEZI CE POZIȚII ÎȚI ASIGURĂ UN ORGASM INTENS AICI. 

 

 

Poziții pentru o partidă de sex incendiară!
Care sunt zonele erogene, în funcție de zodie

 

Loading...

Citește și

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

  • Destul de multe femei îşi doresc şi mai mult să întreţină relaţii sexuale în timpul sarcinii, datorită hormonilor. Pentru ele, revista spaniolă ”Nosotras” a realizat o listă cu cele mai reconfortante poziţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1