Poziţii sexuale pentru un orgasm garantat

CLIIMA20111018_0194_1.jpg

Şi sexul are nevoie de... condimente
Citeste tot despre: 

Datorită faptului că sexul este unul dintre cele mai importante lucruri în cuplu, este bine de ştiut ce fel să reuşim să ne bucurăm din plin de acele momente.

Mai ales ca in ziua de azi cutuma traditionala a disparut si placerea femeii este la acelas nivel cu cea a barbatului.

Daca din varii motive femeile nu reusesc de fiecare data cand au contact sexual sa ajunga la orgasm, acest lucru este posibil sa se intample si din cauza pozitiei folosite.

Asa ca in cele ce urmeaza va vom prezenta care sunt pozitiile care cu siguranta vor da roade si va vor duce pe culmile placerii.

Pozitia misionarului in aer

Pentru aceasta pozitie, femeia trebuie sa stea intinsa pe spate, pe pat, cu soldurile un pic in afara patului. Barbatul sta in fata ei iar picioarele femeii se sprijina pe umerii lui. Aceasta pozitie permite o penetrare adanca si stimulare cerviala profunda care poate produce orgasm vaginal si uterin destul de intens.

Aliniamentul coital

Aceasta tehnica presupune un pic mai mult efort. Astfel, pentru a ajunge in pozitia care trebuie, se incepe cu pozitia misionarului, Odata ce femeia este penetrata, femeia isi strange picioarele in asa fel incat ea sa se afle intre picioarele lui iar barbatul isi schimba centrul de greutate si preseaza pe clitoris. Aceasta tehnica este indicata pentru femeile care au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm.

VEZI CARE SUNT CELELALTE POZITII, PE LYLA.RO


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1