Poziția sexuală Toga: 3 puncte forte pentru ambii parteneri

pozitia_sexuala_toga.jpg

pozitia sexuala toga
Poziţia sexuală Toga este potrivită pentru ambii parteneri
Foto: Hepta

Atunci când simțiți că atmosfera din dormitor devine monotonă și partenerul de viață nu mai are chef de sex este cazul să apelați la noi ipostaze erotice. Încercați să puneți în practică poziția sexuală Toga deoarece oferă satisfacție maximă și orgasme de neuitat.

Poziția sexuală Toga este ofertantă pentru ambele sexe, dar mai ales pentru bărbați, pentru că pot controla penetrarea. Pe de ală parte femeile devin mult mai intime cu iubiții lor și asta datorită contactului vizual, de pe toată durata actului sexual.

Poziția sexuală Toga: Pentru orgasm intens

În Kamasutra aceasta este una dintre cele mai bune ipostaze care asigură un orgasm intens. În poziția sexuală Toga, femeia stă întinsă pe spate, cu mâinile cât mai relaxate și cu bazinul pe marginea patului. Partenerul trebuie să îngenungheze și să îi susțină iubitei picioarele pe umeri. Unghiul de penetrare este extrem de bun și din acest motiv femeia nu trebuie să se miște prea mult, fiindcă va face bărbatul totul.

Poziția sexuală Toga: Este sexy

Toate cuplurile care se iubesc în poziția sexuală Toga spun că aceasta este foarte sexy și satisfăcătoare. Bărbatul este cel care deţine controlul, iar femeia se poate concentra pe obţinerea plăcerii şi a excitaţiei. În această ipostază unghiul de penetrare este adânc, iar penisul atinge foarte bine pereții vaginali. Pe de altă parte efectul va fi maxim dacă iubitul are penisul puțin curbat.

Poziția sexuală Toga: Oferă momente intime pline de senzualitate

Pe lângă faptul că această postură oferă momente intime de neuitat, bărbatul are posibilitatea să se masturbeze în timpul acestei poziţii având în vedere că femeia stă pe spate cu picioarele desfăcute în faţa lui. La rândul său partenera are posibilitatea să se atingă pe tot corpul, excitația vizuală pentru bărbat fiind maximă. In poziția sexuală Toga, reprezentantul sexului puternic va simți foarte bine punctul G, ceea ce înseamnă că femeia va ajunge mult mai rapid la orgasm, fără prea mult efort.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Vara este anotimpul sexului! Însă în ciuda dorinţei şi poftei debordante de a pune în practică cele mai năstruşnice fantezii sexuale, coşmarul cearşafurilor ude, al transpiraţiei partenerului pun frână apetitului.

  • Cand au pofta de sex femeile gravide

    Cele mai multe viitoare mămici refuză să mai facă sex în timpul sarcinii, temându-se că acest lucru i-ar putea dăuna copilului. De asemenea, se gândesc că penetrarea poate răni fătul sau poate provoca avortul. Când au poftă de sex femeile gravide? Depinde de fiecare mămică în parte și de felul în care se simte.

  • Cand au barbatii chef de sex

    Femeile nu pot știi niciodată ce este în mintea unui bărbat, cât de des se gândește la sex sau ce dorințe sexuale ascunse are. Câteva indicii ne arată când au bărbații chef de sex.

  • Inceperea vietii sexuale devreme

    Nu există adolescent care să nu se gândească și să nu aibă curiozități despre viața intimă. De obicei, începerea vieții sexuale devreme îi ia pe nepregătite pe foarte mulți dintre ei. Din acest motiv discuțiile pe acest subiect sunt necesare de la vârste mai fragede.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1