Poziţia sexuală care oferă satisfacţie maximă ambilor parteneri

lotus.jpg

Poziţia sexuală oferă satisfacţie maximă ambilor parteneri
Chiar dacă este nevoie de ceva flexibilitate şi rezistenţă din partea ambilor parteneri, poziţia Lotus este uşor de executat
foto: 123RF

Pentru a avea parte de sex de calitate puneţi în practică poziţia Lotus. Bărbatul este cel care deţine controlul în această ipostază, permite o penetrare adâncă şi are avantajul de a stimula clitorisul, ceea ce va accentua orgasmul femeii. Cei doi parteneri au libertate de mişcare şi se pot iubi şi dezmierda unul pe altul în voie. Se pot săruta, iar bărbatul poate mângâia şi săruta sânii femeii, pentru un plus de excitaţie. Fiecare poate să mângâie fesele şi umerii celuilalt, pozitia Lotus devenind foarte intimă.

Poziția Lotus este ușor de executat

Înainte de a pune în practică poziţia Lotus, trebuie să aveţi în vedere câteva aspecte foarte importante. Această ipostază oferă un grad mare de flexibilitate, mai ales din partea bărbatului. El trebuie să stea cu picioarele încrucişate în poziţia şezut, în timp ce femeia stă deasupra lui cu picioarele împrejurul taliei lui, sprijinindu-se cu mâinile de umerii lui, ipostază care o va ajuta la mişcarea în sus şi în jos.

Chiar dacă este nevoie de ceva flexibilitate şi rezistenţă din partea ambilor parteneri, poziţia Lotus este uşor de executat. Femeia este foarte avantajată în această ipostază, deoarece penetrarea este mai adâncă, favorizând stimularea punctului G, în aşa fel încât, ea poate să aibă orgasme cu foarte multă uşurinţă. Poate fi pusă în practică în dormitor, pe un pat mare, pe covor sau în orice alt loc spaţios în care să puteţi sta în acest fel.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1