Poziţia care îi conferă bărbatului un control mai mare asupra alegerii momentului ejacularii

genunchi.jpg

Poziţia bărbatului control asupra alegerii momentului ejacularii
Bărbaţii apreciază poziţiile pe la spate pentru că permit o penetrare mai adâncă şi un control mai mare al ejaculării
foto: 123RF

Poziţia "pe la spate" este una dintre cele mai apreciate ipostaze sexuale de către bărbaţi pentru că permit o penetrare mai adâncă, un control mai mare al ejaculării, dar şi o imagine extrem de excitantă asupra posteriorului partenerei.

Pentru bărbat, poziţia în care penetrarea se face pe la spate este extrem de stimulatoare din punct de vedere vizual, dându-i şi foarte multe posibilităţi de a-şi incita partenera.

Iată o ipostază care îl ajută pe bărbat să ejaculeze mai greu

Femeia trebuie să se aşeze în genunchi, apoi se apleacă în faţă spijinindu-se pe coate. Partenerul o penetrează pe la spate în genunchi. Poziţia este extrem de populară şi relaxantă pentru ambii parteneri. Bărbatul are libertate de mişcare mai mare, de aceea el poate stimula suplimentar alte părţi ale corpului femeii precum sânii sau spatele, profunzimea penetrării rămânând la latitudinea amândurora. Această poziţie îi conferă bărbatului un control mai mare asupra alegerii momentului ejaculării, prin urmare, actul sexual se poate prelungi.

Loading...

Citește și

 • De ce apar problemele în viaţa sexuală

  Sexul reprezintă o componentă importantă a vieţii de cuplu. Poate ajunge să unească sau să despartă două persoane, ori poate duce la frustrări sau probleme psihologice.

 • de ce scade apetitul sexual

  Într-o relaţie de lungă durată, scăderea apetitului sexual este un lucru obişnuit de care se plâng ambii parteneri. Nu este nimic ieşit din comun, dacă luăm în considerare faptul că o mare parte dintre cupluri jonglează în fiecare zi cu stresul de la locul de muncă şi responsabilităţile de familie. În articolul de mai jos, descoperiţi şi alţi factori care influenţează libidoul.

 • simte o femeie sex oral

  Sexologii au ajuns la concluzia că toate cuplurile în care partenerii practică sexul oral sunt mult mai stabile şi se bucură de încredere reciprocă mult mai mare decât cele în care această experienţă este încă un subiect tabu. În articolul de mai jos, aflaţi ce simte o femeie când iubitul îi face sex oral.

 • stimularea anala penetrarea durere sex

  Credinţa generală cum că stimularea anală, în special penetrarea, trebuie să doară, este un mit persistent şi periculos. La fel cum durerea, oriunde în corp, indică faptul că ceva nu merge cum trebuie, la fel stau lucrurile şi în zona anală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1