Poveștile din timpul orgiilor: «200 de persoane făceau sex pe ringul de dans»

orgie.jpg

orgiile
Pățaniile din timpul orgiilor
Foto: Getty

Când oamenii spun cuvântul "orgie", unii se gândesc la partide nesfârșite de sex și la îndeplinirea tuturor fanteziilor, în timp ce alții întorc rușinați privirea și încearcă să schimbe discuția.

Interesați și momiți de subiect, dar și sub păstrarea anonimatului, mai mulți utilizatori Reddit și-au povestit propriile pățanii din timpul unor orgii. Chiar dacă au curiozitatea sau curajul de a se implica în asemenea acte sexuale, nu toți participanții au cuvinte de laudă despre experiența trăită. Mulți dintre cei care au încercat, și-au și spus poveștile prin care au trecut. Unele au fost istorisite cu simțul umorului, în timp ce altele au scos la iveală lucruri neștiute. Cei de la The Independent au realizat un colaj de citate savuroase.

  • "O chestie care face sexul mai puțin plăcut este faptul că oamenii sunt GREI. Brațe și picioare amorțite...", a scris cineva pe Reddit.
  • "Este un lucru des întâlnit purtatul de măști la petrecerile de swingeri. Asta nu este pentru protejarea identității", a scris un altul, cu vădită țintă către faptul că nu toate persoanele sunt atractive.
  • "Am fost plătit să fiu DJ la o petrecere de swingeri. Erau mai mult de 100-200 de persoane care făceau sex pe ringul de dans, iar angajatorul meu mi-a spus că trebuie să îmi fac treaba fără să mă uit la ei. A fost așa de ciudat", a povestit un personaj care a fost doar martor la orgia organizată.
  • "Atât de multe mirosuri diferite, niciunul dintre ele plăcut, care deveneau mai puternice cu trecerea timpului. Părți ale corpului ajung foarte aproape de fața ta. La sfârșit ești acoperit de fluide corporale de la ambele sexe și încerci să nu aluneci pe prezervative folosite."
  • "Am fost la orgie cu opt bărbați, toți foarte sexy. Toată lumea era intimidată și a fost cam jalnic. Acela a fost un exemplu de cum mai multe opțiuni pot strica lucrurile."

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1