Plafonarea, dușmanul cel mai de temut al relaţiilor de lungă durată

rutina.jpg

plafonare dusman viata sexuala
Plafonarea şi rutina sunt duşmanii cei mai de temut ai relaţiilor de lungă durată
foto:123RF

Pe măsură ce sunt de mai mult timp împreună, partenerii de cuplu tind să se plafoneze în ceea ce priveşte relaţia intimă. Deşi ar fi uşor de crezut că odată cu trecerea timpului şi a creşterii încrederii reciproce, un cuplu devine mai relaxat şi mai receptiv la nou, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Plafonarea şi rutina sunt duşmanii cei mai de temut ai relaţiilor de lungă durată. Secretul este de a diversifica tehnicile sexuale şi de a mări receptivitatea vizavi de tot ceea ce este nou. Cele mai multe persoane care sunt implicate în astfel de relaţii au senzaţia că nu se poate mai bine decât este deja, astfel că se opun schimbărilor.

Fanteziile sexuale sunt nişte noţiuni care pot speria la un moment dat, ducând cu gândul la perversiuni. Cheia constă în a încerca lucruri mici la început, în sensul că dacă femeia este obişnuită să fie pasivă, şi să aştepte ca bărbatul să facă primul pas, ar fi uimită să vadă ce efect va avea schimbarea de roluri.

Încercarea de a îmbunătăţii viaţa sexuală nu este uşoară, şi implică destul de multe sacrificii. Numai păstrarea interesului pentru partener este un aspect care poate pune probleme, mai ales în cazul relaţiilor de lungă durată.

Loading...
 
 

Citește și

 • clitoris placere sexuala organ

  Clitorisul este un organ unic, destinat exclusiv generării de plăcere sexuală, dar este şi cea mai sensibilă parte a trupului femeii. Aşa că, ar fi păcat ca bărbatul să nu îi acorde atenţia meritată în timpul sexului oral.

 • complexele privind viata sexuala

  Felul în care vă împăcaţi cu propriile imperfecţiuni fizice ar putea avea un efect semnificativ asupra vieţii voastre sexuale. Angoasele provocate de o stimă de sine scăzută pot duce la probleme în intimitate.

 • sexul tantric filozofie cuplu

  Tantra reprezintă una dintre cele mai vechi filozofii despre sexualitatea spirituală, despre care se spune că intensifică şi prelungeşte legătura care există între îndrăgostiţi. Îşi are originea în filozofiile taoistă şi budistă. Cei care practică tantra învaţă multe din yoga, pentru a descoperi legătura dintre trup şi suflet. Ei afirmă că devin una cu energia din trupurile lor, utilizând tehnici de respiraţie şi de meditaţie.

 • se oral barbati innebuniti

  Felația este una dintre cele mai mari plăceri ale bărbaţilor și nici unul nu concepe să nu aibă parte de ea în timpul partidelor de sex. Cu atât mai mult, această practică nu mai este demult un subiect tabu, ba din contră, este un lucru normal care se întâmplă în intimitatea fiecărui cuplu.