Pentru a vă bucura de plăcerea sexuală trebuie să vă iubiţi corpul

parerea.jpg

Pentru a vă bucura de plăcerea sexuală trebuie să vă iubiţi corpul
Relaţia cu propriul corp este un factor important care afectează viaţa sexuală a femeii
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

E dificil să te simţi sexy dacă nu îţi apreciezi şi nu îţi iubeşti propriul corp. Ruşinea, senzaţia că sunteţi prea gras sau prea slab, chiar dacă nu este aşa, sunt sentimente care scad şi dorinţa sexuală. Dacă partenerul vostru de viaţă are asemenea sentimente, îl puteţi încuraja şi ajuta să se simtă din nou bine în pielea lui, ceea ce va revigora implicit şi viaţa sexuală.

Cum afectează părerea despre propriul corp viaţa sexuală a femeilor?

Relaţia cu propriul corp este un factor important care afectează viaţa sexuală a femeii. Felul în care o reprezentantă a sexului frumos se simte în corpul ei îi influenţează dorinţa de a face dragoste şi satisfacţia sexuală. Sentimentele de vinovăţie, de insecuritate, gândurile negative despre cum arată, ideea că ar trebui să arate ca un fotomodel pot determina femeile să renunţe la a-şi mai dori să aibă o viaţă intimă activă.

Cercetările au arătat că femeile mai plinuţe sunt tentate mai mult decât bărbaţii să evite raporturile sexuale. Mai mult, acestea spun că nu se simt atractive şi evită să fie văzute dezbrăcate.

Ce poţi face pentru a te simţi cât mai bine în pielea ta?

E de preferat să te concentrezi asupra acelor părţi ale corpului tău care îţi plac cel mai mult şi să nu te gândeşti la acele părţi care te nemulţumesc. O altă sugestie este practicarea unui sport sau a unor exerciţii fizice, activităţi care te vor ajuta să te împrieteneşti cu corpul tău şi să îl iubeşti mai mult.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1