Pentru o femeie, nu penetrarea asigură cei mai mulţi fiori, ci stimularea clitorisului

clito.jpg

Pentru o femeie, nu penetrarea asigură cei mai mulţi fiori, ci stimularea clitorisului
Bărbaţii ar trebui să ştie că, pentru o femeie, nu penetrarea asigură cei mai mulţi fiori, ci stimularea clitorisului
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Clitorisul este un organ unic, destinat exclusiv generării de plăcere sexuală, dar este şi cea mai sensibilă parte a trupului femeii. Bărbaţii ar trebui să ştie că, pentru o femeie, nu penetrarea asigură cei mai mulţi fiori, ci stimularea clitorisului. Aşa că, ar fi păcat să nu-i acordaţi atenţia meritată acestui organ. Prin stimularea lui, o femeie ajunge foarte repede la orgasm.

Clitorisul, labiile, uretra  şi deschiderea vaginului fac parte din vulvă. Vârful  clitorisului poate fi mare sau mic, dimensiunea e uşor diferită de la femeie la femeie şi are niveluri  diferite de sensibilitate. Unicul  scop al clitorisului este de a-i oferi  femeii  plăcere sexuală  şi nu are funcţie reproductivă.

Îi puteţi oferi plăcere unei femei cu degetul, cu limba sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru clitoris. Sau puteţi, pur şi simplu, să o întrebaţi cum îi place să fie stimulat clitorisul. Unora le place contactul direct, pentru altele, aşa ceva  este prea  intens.

Dacă este prea sensibilă, masaţi zonele laterale ale clitorisului, pentru a-l lubrifia şi pentru  a o excita. Aşa cum bărbaţii suferă când au erecţie îndelungată fără să ejaculeze, aşa se întâmplă şi cu femeile atunci când se excită, dar nu ajung  la orgasm. Clitorisul suferă modificări, se umflă, se întăreşte şi se vascularizează. După ce ai orgasm, el revine la dimensiunea iniţială după aproximativ 10 minute.

Dacă ai o relaţie deschisă şi nu ai probleme în a comunica cu partenerul, e bine să împărtăşeşti cu celălalt cele mai ascunse dorinţe. Dacă o întrebi ce anume îi face plăcere, cu siguranţă îţi va fi recunoscătoare că poţi să o satisfaci în felul în care doreşte ea cel mai mult.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5