Pentru ca o relaţie să fie cât mai longevivă, daţi dovadă de disponibilitate pentru partener

ghb.jpg

Pentru ca o relaţie să fie cât mai longevivă daţi dovadă de disponibilitate pentru partener
Pentru ca o relaţie să fie cât mai longegivă şi reusită, este recomandat ca partenerii să îşi arate disponibilitatea unul pentru celălalt
foto: 123RF

Pentru ca o relaţie să fie cât mai longevivă şi reuşită, este recomandat ca partenerii să se iubească, să se respecte, să îşi acorde timp şi nu în ultimul rând, să îşi arate disponibilitatea unul pentru celălalt.

Există momente în relaţie când partenerul de viaţă încearcă să îţi câştige atenţia, sprijinul, iubirea şi afecţiunea, iar în aceste clipe trebuie să dai dovadă de disponibilitate pentru el. Astfel vei crea un mediu armonios şi o relaţie securizată, în care iubitul tău înţelege că se poate baza pe tine. Evident, reciproca este valabilă.

Aşadar, lasă deoparte alte preocupări pentru că astfel îi demonstrezi că este important pentru tine. Relaxarea după o zi dificilă de muncă, vine atunci când poţi acorda timp celui drag de lângă tine şi când primeşti atenţia lui. Conversaţiile frecvente, mai ales la sfârşitul zilei, pot părea banale, însă fundamentează romantismul, pasiunea din relaţie şi favorizează apropierea dintre doi parteneri.

Loading...

Citește și

 • Excesul de parfum va poate sabota momentul intim

  Unele femei au tendinţa de a exagera cu deodorantul la axile sau cu parfumul pentru a creşte dorinţa sexuală a partenerului. Experţii găsesc că acest lucru este total greşit. Nu veţi face decât să stricaţi momentul.

 • cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă

  La începutul relației, romantismul și dragostea ating cote maxime. Însă odată cu trecerea timpului, intervin monotonia și plictiseala și trebuie să facem ceva pentru a ieși dintr-o asemenea situație. Îl articol veți găsi câteva sfaturi pentru a menține flacăra aprinsă în cuplu.

 • Lucruri esenţiale într-o relaţie armonioasă

  Viaţa de cuplu înseamnă o iubire sănătoasă, care se bazează pe demnitate, pe convingerea că o relaţie bună favorizează dezvoltarea potenţialului uman. Iubirea sănătoasă se naşte dintr-un sentiment valoros şi vital. Chiar dacă secretul cuplului şi-l cunoaşte fiecare, în funcţie de relaţie şi de partener, esenţiale rămân dragostea şi comunicarea.

 • Independenţa are un rol esenţial în păstrarea unei căsnicii fericite

  Independenţa sau desfăşurarea unor activităţi în afara cuplului are un rol esenţial în păstrarea unei relaţii de lungă durată şi a unei căsnicii fericite, Există persoane care consideră că independenţa în cuplu înseamnă răceală, distanţare faţă de partener sau luarea de decizii separate în ceea ce priveşte viaţa fiecăruia. De fapt, independenţa nu se referă la aceste lucruri, ci la existenţa unor graniţe între cei doi parteneri, la păstrarea individualităţii şi unicităţii fiecăruia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1