Penisul curbat, motiv de îngrijorare?

penis.jpg

penis curbat motiv de ingrijorare
Un penis curbat poate fi motiv de îngrijorare doar atunci când este curbat destul de mult sau când creează disconfort în timpul actului sexual
foto: 123RF

Nu este nimic anormal ca un bărbat să aibă penisul curbat. Dacă ai observat că şi partenerul tău de viaţă are penisul curbat nu ar trebui neapărat să te îngrijoreze, pentru că, după cum spun specialiiştii în domeniu, chiar există anumite avantaje pe care le conferă această formă a lui. Un penis curbat poate fi motiv de îngrijorare doar atunci când este curbat destul de mult sau când creează disconfort în timpul actului sexual.

Dacă luăm în calcul avantajele, un bărbat care are penisul curbat ar putea să profite de forma organului lui pentru a-şi satisface iubita. Se pare că în această situație este mult mai ușor să stimulezi punctul G al partenerei. Mai sunt şi câteva poziții sexuale pe care un bărbat cu penisul curbat le-ar putea pune în practică. De exemplu, poziția „doggy-style” (pe la spate) este printre cele mai recomandate.

Există o situaţie când penisul curbat ar trebui să pună pe gânduri bărbaţii. Dacă curbarea organului genital este anormală şi chinuitoare atunci e posibil să suferi de boala Peyronie. Aceasta se manifestă prin curbarea neobișnuită a penisului în timpul erecției din cauza  dezvoltării unei cicatrici a țesutului erectil. Cei care suferă de această boală pot resimți dureri în timpul actului sexual deoarece dezvoltarea cicatricii împiedică îndreptarea penisului în timpul erecției. Sunt situații în care curbarea penisului este atât de mare încât face imposibilă penetrarea. Curbarea excesivă poate crea probleme de ejaculare.

Dar toate aceste lucruri pot fi rezolvate în urma tratamentului care poate include, în funcţie de gravitatea situaţiei, administrarea orală a unor medicamente, injecţii ori intervenţii chirurgicale.

Loading...

Citește și

 • Lipsa de încredere în partener

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

 • Indiferenţa partenerul de cuplu ruinează relaţia

  Lucrurile care fac ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

 • rolul sexului în relaţia de cuplu

  Activitatea intimă are o mare însemnătate, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi din acest motiv nu trebuie neglijată. Pe de altă parte, rolul sexului în cuplu este de necontestat şi reprezintă o componentă de bază într-o relaţie.

 • motivele pentru care barbatii refuza sa faca sex

  Femeile cred că reprezentanții sexului puternic au întotdeauna chef să facă sex și că sunt incapabili să refuze o partidă de amor. Însă, trebuie să aveți în vedere că lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Sunt câteva situații care îi fac pe bărbați să nu își mai dorească să mai facă dragoste.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1