Pe ce se bazează o relaţie de lungă durată? Greşeli pe care trebuie să le eviţi

greseli.jpg

Pe ce se bazează o relaţie de lungă durată
O relaţie de lungă durată se bazează pe respect, încredere reciprocă şi pe acceptarea faptului că fiecare partener are dreptul la propria intimitate
foto: 123RF

O relaţie de lungă durată se bazează pe respect, încredere reciprocă şi pe acceptarea faptului că fiecare partener are dreptul la propria intimitate.

Iată ce greşeli trebuie să eviţi pentru a avea o relaţie de durată

Încearcă pe cât posibil să nu intri cu forţa în intimitatea iubitului tău, decât în momentul în care el îţi oferă ocazia să faci asta. Fiecare dintre voi are propria individualitate şi acest lucru trebuie înţeles şi acceptat ca fiind ceva normal, fără să genereze un conflict.

Evită să îi contorizezi fiecare mişcare partenerului, să-l interoghezi în mod constant ca să ştii tot ce a făcut, unde a mers şi cu cine, nu intra în mail-ul lui, în folderele personale sau în contul lui de facebook. Şi mai ales, nu-i verifica telefonul sau mesajele. Acest lucru dovedeşte nesiguranţa, atât faţă de relaţia ta, cât şi faţă de iubitul tău. Nu este sănătos şi normal.

Nerespectarea intimităţii este una dintre greşelile care duc cel mai uşor la destrămarea unei relaţii de durată. În momentele când ai tendinţa să intri forţat în spaţiul privat al iubitului tău, pune-te în locul lui şi gândeşte-te dacă ţie ţi-ar plăcea să îţi fie încălcată intimitatea şi cum te-ar face să te simţi dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Loading...

Citește și

 • Greșeli frecvente pe care le fac bărbații când folosesc prezervativul

  Prezervativul rămâne în continuare cea mai sigură obţiune pentru a vă ţine departe atât de bolile cu transmitere sexuală, cât şi de o sarcină nedorită. Însă pentru a fi cu adevărat o metodă contraceptivă sigură, prezervativele trebuie să fie folosite corect. Chiar dacă vă gândiţi că nu e nimic complicat, veţi fi surprinşi să aflaţi cât de mulţi bărbaţi greşesc atunci când folosesc prezervativul. Iată care sunt cele mai frecvente greşeli:

 • important ca partenerii de cuplu să petreacă timp și separat

  Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie

 • Află iubitul tău sentimente pentru tine

  Fiecare femeie s-a întrebat, cel puţin o dată, dacă bărbatul cu care convieţuieşte are sentimente reale pentru ea. Din fericire, există mici amănunte la care poţi fi atentă pentru a vedea dacă ceea ce simte pentru tine este real.

 • fac cuplurile pentru a avea o viaţă sexuală echilibrată relaţie fericită

  Orice cuplu îşi doreşte să aibă o relaţie armonioasă şi fericită şi dacă, se poate, să dureze o viaţă întreagă. Dar ca acest lucru să se întâmple, cei implicaţi trebuie să-şi îndrepte mereu atenţia către celălalt prin iubire şi afecţiune şi pentru o mai bună conectare fizică şi emoţională.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1