Partenerul tău te manipulează? Poţi afla rapid asta!

cuplu.jpg

cuplu relaţii certuri manipulare sentimente
Manipulatorii sunt greu de depistat deoarece știu să disimuleze acest lucru ascunzându-se sub o mască de bunătate.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Poate fi dificil să identifici dacă te afli într-o relație în care ești manipulată, în special dacă te-ai obișnuit cu acest comportament. Pe lângă a-ți asculta intuiția, poți învăța să recunoști cu ușurință semnele. Iată care sunt acestea!

Manipulatorii sunt greu de depistat, deoarece deși au un comportament abuziv, nesincer, posesiv, știu să disimuleze acest lucru ascunzându-se sub o mască de bunătate. Situația poate deveni destul de confuză atunci când ai de-a face cu un om care alta zice și alta face.

Te face să te simți incofortabil

Începi să îți pui întrebări cu privire la gândurile și sentimentele pe care le ai. Pentru că sunt extrem de inteligenți, manipulatorii pot fi cu greu depistați. Știu să se folosească de toate atu-urile pe care le au și să pară că empatizează cu ceilalți, când în realitate au ceva de urmărit. În mod deliberat se folosesc de puterea lor ca să poată exploata victima.

Încearcă să te facă să devii confuză

Acest tip de oameni va încerca să te copleșească cu multitudinea de informații pe care le cunoaște pentru a-și arăta superioritatea intelectuală, chiar dacă de multe ori nu este reală. Dacă ți s-a întâmplat ceva, dintr-o dată vei vedea cât de multe știe despre acest subiect. Intenționezi să îți cumperi o casă sau plănuiești să pleci într-o vacanță? Așteaptă-te să primești informații prețioase de la ei! Folosește-te de intuiție și observă dacă această persoană profită de orice conversație pe care o are cu tine ca să iasă în evidență. Mai bine las-o să vorbească singură pentru o vreme.

 

Află care sunt semnele că partenerul te manipulează pe clickpentrufemei.ro

 

Cum îți dai seama dacă partenerul te manipulează emoțional

De ce alegem partenerii nepotriviți

Loading...

Citește și

  • Fantezii erotice cu sex în masina

    De câte ori nu ai vorbit cu prietenele despre cele mai intime fantezii XXX ale tale dar încă nu le-ai pus în aplicare? Descoperă câte dintre ele le regăseşti aici, în topul fanteziilor obligatorii pentru o viaţă de cuplu împlinită!

  • Dragostea şi sexul nu au o limită de vârstă, deci experienţa şi maturitatea sunt factori care lucrează în avantajul femeii de 40 de ani, iar cheia succesului se află în mâinile ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1