Partenerul tău te face să te simți prost? Soluția, ieși cât mai repede din relație

vvv.jpg

Partenerul tău te face să te simți prost
Dacă partenerul tău te face să te simți prost, nu ezita și spune-i că trebuie să remediați unele probleme în relația voastră
foto: 123RF

Nimeni nu ar trebui să se simtă mai urât, mai gras sau mai puțin talentat decât altă persoană. Fiecare dintre noi avem părțile noastre frumoase care ne fac unici. Dacă partenerul tău te face să te simți prost, nu ezita și spune-i că trebuie să remediați unele probleme în relația voastră.

Uneori nu își dă seama cât de prost te face să te simți, iar alteori nici măcar nu îi pasă. Pentru că, atâta timp cât te critică pe tine și subliniază neajunsurile tale, el se simte superior. Aici se încadrează iubiții care atrag constant atenția că te-ai îngrășat sau că ești prea grasă, cei care îți spun că nu ai un corp tonifiat și ar trebui să te duci mai des la sală, cei care te compară cu alte femei și care, în nenumărate ocazii îți neglijează sentimentele.

Un astfel de iubit te va complexa și se va folosi de vulnerabilitățile tale pentru a te manipula. Soluția este să ieși cât mai repede din relație, înainte ca stima ta de sine să fie serios afectată. Meriți pe cineva care te apreciază exact așa cum ești și nu ai ce căuta lângă cineva care vrea să te convingă că nu ești suficient de bună.

 

Loading...

Citește și

 • Ce este necesar să facem să menţinem dorinţa alături de acelaşi partener

  Dacă vrem să menținem dorința de-a lungul timpului alături de aceeași persoană, este foarte important să aducem un strop de necunoscut într-un spațiu familiar.Este important să ne dăm voie să-l vedem pe celălalt așa cum este el în realitate, nu așa cum ne imaginăm noi că este, conform proiecției noastre. Altfel spus, îi atribuim o imagine care, adesea, este o creație a propriei noastre imaginații, bazată pe propriul set de nevoi.

 • O relație sinceră este o relație în care partenerii se simt confortabil

  Sinceritatea este un element esenţial într-o relaţie şi împărtăşirea reciprocă a trăirilor profunde duce la consolidarea legăturii şi aduce foarte multă satisfacţie în cuplu. Spune-i partenerului ceea ce gândeşti şi ce simţi, ceea ce îţi doreşti, fără însă a-l răni, ţinând seama de emoţiile lui, respectându-i opiniile şi alegerile.

 • O situaţie care poate afecta negativ relaţia cu noul partener

  Există posibilitatea ca atunci când intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

 • Gelozia ocazională absolut naturală şi ajută la menţinerea relaţiei de cuplu

  Gelozia este o emoţie instinctivă pe care fiecare dintre noi ajungem să o simţim la un moment dat. Nu este însă neapărat distructivă, ci, din contră, uneori poate fi considerată chiar benefică. Gelozia ocazională este absolut naturală şi ajută la menţinerea relaţiei de cuplu. Dar dacă devine intensă şi iraţională poate fi foarte distructivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1