Partenerul tău nu mai vrea să faceți sex? Iată de ce!

cuplu_suparat_click.jpg

sex cuplu partener refuz anxietate
Există mai multe motive pentru care partenerul nu te mai dorește ca la început.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Te numeri printre femeile care ar vrea să aibă o viață sexuală activă, dar partenerul nu-și mai dorește asta? De vină pentru asta poate să fie instalarea rutinei, dar mai sunt și alte motive pentru care partenerul nu te mai dorește ca la început.

Vrea să se relaxeze după o zi lungă și obositoare

Dacă partenerul obișnuiește să se retragă în spațiul lui personal, seară de seară, înseamnă că încearcă să se deconecteze de toate problemele pe care trebuie să le rezolve la muncă. Psihologii spun că este posibil ca el să nu realizeze că ție ți-e dor de el. Cel mai simplu ar fi să-i spui că-ți este dor de el și că poate ar trebui să vă găsiți ocupații similare: cititul unei cărți, vizionarea unui film etc. Odată ce faceți aceste lucruri împreună, există mai multe șanse pentru ca voi să faceți sex.

Joacă jocuri video sau urmărește sportul preferat

Vorbește-i sincer și spune-i că îi înțelegi pasiunile, dar și că tu ai nevoie de el. Pentru a împăca și capra și varza, stabiliți din vreme în ce zile el își poate vedea liniștit de hobby-urile sale și în care zile puteți să stați și voi împreună.

Află de ce partenerul tău nu mai vrea să faceți sex pe clickpentrufemei.ro. 

 

Cum poți face poziția misionarului mai excitantă
Află ce apetit sexual are, în funcție de zodie!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Fantezii erotice cu sex în masina

    De câte ori nu ai vorbit cu prietenele despre cele mai intime fantezii XXX ale tale dar încă nu le-ai pus în aplicare? Descoperă câte dintre ele le regăseşti aici, în topul fanteziilor obligatorii pentru o viaţă de cuplu împlinită!

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1