Partenerul tău este gelos? Iată cum îi spui că acest comportament te deranjează

iubita_g.jpg

Iubitul tău este gelos
Dacă ai un iubit posesiv şi gelos trebuie să-i explici ceea ce te deranjează
foto: 123RF

Gelozia este o boală care torturează sufletele, însă poate fi ţinută sub control. Dacă ai un partener gelos trebuie să-i explici ceea ce te deranjează. Este posibil ca iubitul tău să nu-și dea seama că felul său de a se comporta cu tine ți se pare prea posesiv.

Gelozia și posesivitatea pot fi cauzate de neîncrederea lui în temeinicia relației voastre. Trebuie să-i explici că și pentru tine relația voastră este la fel de importantă și că îți dorești la fel de mult ca și el să fiți împreună.Trebuie să-i cultivi încrederea iubitului tău, dacă aceasta îi lipsește.

Poate că este la prima relație serioasă, sau poate că fosta lui iubită avea o fire diferită de a ta și prefera să fie tot timpul în centrul atenției și să fie alintată. Se poate ca iubitul tău să traverseze o perioadă mai dificilă din viața lui și să resimtă nevoia de a te avea cât mai aproape. Oricare ar fi motivele, trebuie să-i explici calm și cu exemple cât mai elocvente că nu ai nevoie de așa de multă atenție pe cât este el dispus să-ți ofere.

Evită să-l cataloghezi ca fiind „posesiv”. Spune-i mai degrabă că felul său de comportament este prea acaparator și că te simți sufocată. În felul acesta eviți o posibilă ceartă, pentru că nu faci decât să-ți exprimi sentimentele și nu să-i adresezi o injurie.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Sexul nu asigură stabilitatea și baza de la care pornește construirea unei relații

  Într-adevăr, sexul este important într-o relaţie, însă nu este totul. Într-o relație este nevoie de alte câteva ingrediente care să mențină flacăra vie și care, se pare, sunt mult mai importante decât sportul din așternut.

 • Modul în care te sărută un bărbat spune foarte multe despre tehnica lui de a face sex

  Vrei să ştii încă de la prima întâlnire dacă va fi bun la pat sau nu? Sărutul îţi poate spune foarte multe despre cum se va comporta un bărbat în dormitor. Dacă sărutul este intens, pasional, excitant, aşa va fi şi sexul cu acest bărbat. Dacă nu, mai bine renunţă!

 • Ce poziţii sexuale sunt indicate în prima noapte cu un nou bărbat

  Reprezentantele sexului frumos care ies dintr-o relaţie de lungă durată şi sunt gata să înceapă o nouă idilă se lovesc de aceeaşi întrebare: oare cum mă voi descurca în dormitor cu un nou bărbat după atâta timp? Această întrebare nu reprezintă decât o anticipare a eşecului de a nu fi considerată bună la pat de către noul partener.

 • secretele care îţi consolidează relaţia cu partenerul de viaţă

  Pentru a avea o relaţie de cuplu fericită, compatibilitatea emoţională a partenerilor este primul pas. Când faci toate eforturile pentru a păstra o relaţie, asigură-te mai întâi că relaţia poate funcţiona pe termen lung şi că nu există incompatibilităţi majore între tine şi partener. Iată 4 secrete ca să-ţi consolidezi relaţia, care au fost confirmate de numeroase studii la care au partipat cupluri fericite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1