Partenerul refuză să mai facă sex cu tine? Iată care ar putea fi motivele

refuya.jpg

Partenerul refuză să mai facă sex cu tine
Stresul este un factor determinant, extrem de important atunci când iubitul tău îţi întoarce spatele seară de seară
foto: 123RF

Când partenerul nu îşi mai doreşte să facă sex cu tine, e normal să te simţi singură şi abandonată. Totuşi, în această situaţie, nu adopta o atitudine critică şi nu fii cicălitoare sau agresivă, aşa nu faci decât să îl îndepărtezi şi mai tare. Încearcă să îl convingi să apeleze la un specialist şi să adopte un stil de viaţă sănătos. Grija faţă de celâlalt, comunicarea şi activităţile făcute în cuplu pot să reaprindă văpaia şi să garanteze nopţi fierbinţi în dormitor.

Iată care ar putea fi motivele pentru care iubitul nu mai are chef de sex

Pornografia poate uneori să ducă la probleme în relaţia intimă. Dacă sesiunile “solo” de sex nu sunt ceva neobişnuit pentru bărbaţi, există cazuri în care se depăşeşte limita şi devin dependenţi de filmele pentru adulţi. În acest caz e momentul să apelezi la un specialist.

Stresul este un factor determinant, extrem de important atunci când iubitul tău îţi întoarce spatele seară de seară. Ratele la bancă, taxele şi impozitele, chiria sau întreţinerea sunt motive de îngrijorare, iar partenerul tău s-ar putea, la un moment dat, să nu le mai facă faţă.

Deficitul de testosteron poate fi una dintre cauzele pentru care iubitul tău nu mai are chef de sex. Această afecţiune se numeşte hipogonadism. Cum poţi să-ţi dai seama dacă se află într-o astfel de situaţie? Pe lângă libidoul scăzut, el se plânge de oboseală, nu mai are energie, este într-o stare mai mereu proastă, pierde din masa musculară şi suferă şi de disfuncţii erectile. Aproximativ 97% dntre bărbaţii care suferă de un nivel scăzut de testosteron au trăit o experienţă negativă în ceea ce priveşte viaţa lor sexuală. Din fericire însă această afecţiune se tratează medicamentos.

Problemele de sănătate sunt şi ele de vină pentru libidoul scăzut. Depresia sau o altă boală pot fi cauza problemelor din viaţa sexuală.

Dacă iubitul tău se masturbează des ar putea să nu mai fie foare interesat de sexul cu tine deoarece plăcerea pe care şi-o provoacă singur poate fi de o intensitate mult mai mare faţă de ceea ce îi oferă sexul în doi. Ce poţi face? Vorbeşte-i deschis despre problema lui şi ajută-l să şi-o înţeleagă. Poţi încerca, de asemenea, şi tu câteva picanterii în pat pentru a-i infierbânta imaginaţia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1