Partenerul dă vina tot timpul pe tine pentru nereuşitele lui? Înseamnă că ai de-a face cu o persoană imatură

15.jpg

Partenerul dă vina tot timpul pe tine pentru nereuşitele lui
Dacă ai un partener care dă vina tot timpul pe tine pentru nereușitele lui, trebuie să înțelegi că este încă imatur
foto: shutterstock

De cele mai multe ori, gândul că celălalt te face nefericit este mai aproape sau mai departe de adevăr, dar uităm că noi suntem singurii responsabili pentru alegerile noastre. Dacă ai un partener care dă vina tot timpul pe tine pentru nereușitele lui, trebuie să înțelegi că este încă imatur și nu își asumă responsabilitatea pentru hotărârile pe care singur le-a luat.

Toţi facem greşeli, mai devreme sau mai târziu, dar este un semn de maturitate și responsabilitate să știm să ni le asumăm, sau chiar să remediem o situație dacă este cazul. Putem însă constata că partenerul de cuplu pare să nu înțeleagă că este vina lui. Sau că în mod autentic am greșit și noi cu ceva. Ba chiar ajungem să ne întrebăm dacă nu cumva am făcut ceva greșit și nu ne-am dat seama.

Pe scurt, partenerul tău știe foarte clar că este de vină, dar acceptarea acestui lucru nu îi stă în fire. Prin urmare, va căuta să te convingă că tu ești de vină. Iar dacă într-o situație anume lucrurile sunt destul de clare și nu lasă loc de interpretări, va aduce în discuție o întâmplare trecută, drept argument că tu ești cea care greșește.

O astfel de relație, cu un bărbat imatur, te încarcă negativ, iar pe termen lung te obligă să îți asumi greșeli ale lui, doar pentru a avea liniște în cuplu. Dar oare aceasta este liniștea pe care o cauți?

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sexul la telefon este mai mult decât plăcere

    Telefonul a fost inventat nu doar pentru a înlesni comunicarea între două persoane. Cum sexul este un mod de a comunica, telefonul poate fi folosit cu mare succes în iniţierea de jocuri sexuale. Sexul la telefon este tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1