Păpuşa virgină îşi vinde prima noapte de sex cu 105.100 $

Ultima actualizare:

Ce om normal ar da 105.000 de dolari pe o noapte de sex cu o păpuşă? Dacă vă gândeaţi că nu există amatori pentru astfel de experienţe desprinse parcă din cronica unui spital de nebuni, vă înşelaţi amarnic. Şi sta pentru că până în prezent s-au înscris în licitaţie peste 30 de bărbaţi şi s-a licitat de 57 de ori. Majoritatea celor care au pus banii la bătaie sunt din America de Sud. Licitaţia se încheie la 31 martie, dată la care frumoasa Valentina se va lăsa posedată de bărbatul care dă mai mulţi bani. Şi cum este o păpuşă care se respectă, prima noapte de amor va fi una cu adevărat specială, promit organizatorii de la firma braziliană sexonico.

Amorezii au deja rezervată camera la Motel Swing din Sao Paolo.Cina romantică va fi la lumina lumânărilor şi şampania e adusă tocmai din Franţa.Înainte de a consuma "uniunea" dintre ei, cei doi amorezi se vor îmbăia în petale de trandafirZborul dus-întors al câştigătorului licitaţiei este inclus în preţLenjeria Valentinei este una specială şi extrem de fierbinteNoaptea va fi filmată cu un dispozitiv HD în cazul în care vreţi să le arătaţi prietenilor ce aţi făcut.

Pe site-ul de licitaţii, câştigătorul în acest moment este Raul Espindola, care a ofertat 105.100 de dolari. Printre răutăţile postate la comentariile din site-ul brazilian merită menţionată una: "măi, în loc să aruncaţi banii pe păpuşi vă informez că o escortă (vie şi extrem de frumoasă) costă 100 de euro pe oră"...

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net