Până unde putem merge cu compromisul în relaţia de cuplu

com.jpg

Până unde putem merge compromisul relaţia cuplu
Dacă vrei ca relaţia în care eşti implicat să funcţioneze trebuie să şi oferi, nu numai să primeşti
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă vrei ca relaţia în care eşti implicat să funcţioneze trebuie să şi oferi, nu numai să primeşti. Problemele apar în momentul în care unul dintre parteneri simte că primeşte prea puţin în schimbul a ceea ce face pentru consoarta sa, iar această inechitate va afecta mai devreme sau mai târziu relaţia.

Atunci când unul dintre parteneri începe să resimtă faptul că oferă foarte mult şi primeşte prea puţin în schimb, este clar că unul dintre ei ignoră faptul că perechea sa are anumite nevoi. Dragostea nu rezolvă orice problemă, lucru pe care adesea cei implicaţi într-o relaţie au tendinţa să-l uite. Bineînţeles, cea mai sensibilă perioadă în ceea ce priveşte disponibilitatea de a face compromisuri este cea în care partenerii decid să locuiască împreună.

În acelaşi timp, oamenii nu pot avea aceleaşi aşteptări de la viaţă doar pentru că se iubesc. Tocmai, de aceea, atunci când în viaţa de cuplu intervin momente cheie, în care unul dintre parteneri trebuie să ia o decizie radicală, este esenţial ca aceştia să discute sincer orice nemulţumire şi să fie deschişi la compromisuri.

Loading...
 
 

Citește și

 • Situaţii relaţia cuplu pot duce mai repede la divorţ

  Deşi oamenii se căsătoresc din dragoste şi sunt plini de speranţă, se întamplă din ce în ce mai des să se ajungă la divorţ. De aceea, nu este de mirare că auzim atunci când ne aşteptăm mai puţin veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. Iată ce situaţii în relaţia de cuplu pot duce mult mai repede la divorţ.

 • Reguli de igienă intimă femeile nu trebuie uite niciodată

  La fel ca alte zone ale corpului, și vaginul necesită o îngrijire atentă. Obsedate de igiena intimă, multe femei sunt gata să încerce orice soluţie care le promite un parfum proaspăt şi o curăţenie perfectă. De fapt, acestea nu numai că nu sunt necesare, dar pot chiar să devină periculoase.

 • Nevoia au toate femeile aflate într-o relaţie

  Femeile au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

 • Acest scenariu erotic predomină în mintea femeilor. Află despre ce este vorba

  Multe femei îşi imaginează adesea că fac sex cu un străin atrăgător. Acestă fantezie este un afrodisiac extrem de plăcut, pe care reprezentantele sexului frumos îl adoră. Scenariul erotic implică un bărbat, pe care acestea nu îl cunosc şi nici nu îl vor mai întâlni. O prezenţă misterioasă şi erotică, care le atrage şi le oferă un moment de neuitat.