Oricât de mult îţi place un bărbat, nu ezita să-i spui de la început ce îţi doreşti de la el

de_la_.jpg

Oricât de mult îţi place un bărbat nu ezita să-i spui clar de la început
Oricât de mult îţi place un bărbat, nu ezita să-i spui clar de la început ce îţi doreşti de la el
foto: 123RF

Chiar dacă îţi place un bărbat foarte mult, nu ezita să-i spui clar de la început tot ce îţi doreşti de la el. De cele mai multe ori credem că putem transforma o relație superficială în ceva mai profund. Nu prea se întâmplă asta, nu? Evităm să vorbim despre ce ne dorim de la o relație prea curând, pentru a nu speria un bărbat care ne place. Dar cum altfel să știe ce căutăm și ce ne dorim? Și ce încercăm să obținem spunând că, asemeni lui, vrem doar să cunoaștem oameni noi?

Oricât de atrăgător este un bărbat, ca să accepți o relație superficială cu el, trebuie întâi să fii tu sigură că asta vrei, că îți este suficient și că nu te va dezechilibra. Dacă vei aștepta de la el dovezile și comportamentul unui bărbat aflat într-o relație, te pregătești singură pentru frustrări și dezamăgire. Plus, eternul, „de ce mi se întâmplă mie așa ceva?'.

Spune clar de la început ce îți dorești și, chiar dacă îți place bărbatul, dacă nu vreți aceleași lucruri, mergi pe drumul tău și nu te uita în urmă.

 

Loading...

Citește și

 • Iată cum îţi dau seama că a ieşit cu tine doar pentru sex

  Cu toate ne dorim un partener romantic, pentru că da, romantismul face parte din viaţa de cuplu. Dar ce faci atunci când îți spune, chiar de la prima întâlnire, că vrea să facă sex cu tine?

 • De ce îşi pierd femeile interesul pentru sex motivul principal

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt prea ocupate şi prea obosite pentru a mai face dragoste. Femeile, în ziua de azi, întâmpină probleme în încercarea de a face faţă tuturor cerinţelor profesionale şi din viaţa personală. Acest mod de a jongla permanent cu zeci de activităţi, fie că este vorba despre serviciu, despre îngrijit copiii, fie despre activităţi casnice, le lasă prea puţină energie pentru a mai simţit nevoia să mai facă şi sex.

 • Este normal ca atunci când intrăm într-o relaţie să avem sau nu secrete

  Unele persoane consideră că atunci când intrăm într-o relaţie este bine să împărtăşim câteva secrete despre trecutul nostru pentru că toate aceste mici dezvăluiri înseamnă intimitate intensă, cunoaşterea celuilalt şi fascinaţie.

 • Aşa se comportă un bărbat imatur din punct de vedere emoţional

  Ai cunoscut un tip, iar prima ieşire în oraş a fost de-a dreptul senzaţională. Ţi-a trimis mesaje şi înainte şi după întâlnire. Intuiţia îţi spune că s-a simţit foarte bine, cel puţin la fel de bine cum te-ai simţit şi tu. Dar dintr-un motiv greu de ghicit, nu te mai caută o perioadă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1