Oricare ar fi fanteziile voastre, învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu

cuplu.jpg

cuplu in pat
Oricare ar fi fanteziile voastre, este bine să învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu.
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Discuțiile în cuplu nu sunt niciodată ușoare. Cu atât mai greu este să discutăm cu partenerii noștri despre lumea noastră ascunsă, despre fanteziile noastre sexuale. Oricare ar fi fanteziile voastre, este bine să învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu. Trebuie doar să găsiţi momentul potrivit sau, de ce nu, să creaţi acest moment.

Momentul în care cei doi parteneri ajung să îşi împărtăşească fanteziile sexuale ţine de confort şi încrederea în celălalt. Vorbim despre zone ale intimităţii personale, pe care nu le încredinţăm oricui. O facem în faţa unei persoane care ne oferă siguranţa necesară pentru a nu trăi teama ridicolului. Cu siguranţă atunci când împărtăşeşti o fantezie iubitului nu ţi-ai dori să râdă, nu-i aşa?

Dar uneori acestea pot fi diferite, pot fi şi contradictorii, sau pot pune partenerul într-o zonă de disconfort. Din acest motiv, este bine să le comunici nu atunci când ai băut un pahar în plus, ci după ce îţi cunoşti cât de cât sexual partenerul şi crezi că este o fantezie în care s-ar implica. Dacă însă aceasta ţine de o practică ce nu e pe gustul iubitului, mai bine o păstrezi pentru tine. Sau, găseşte o cale de compromis în care să incluzi în jocul erotic anumite elemente ale fanteziei. Şi dă astfel şi partenerului posibilitatea să îşi imagineze continuarea.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1