Orgasmul te adoarme mai bine

couple-in-love-kissing-in-the-bed_1098-277.jpg

sex orgasm cuplu somn dormit
Sexul te ajută să te deconectezi de la tot.
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

După o zi lungă, grea, nu prea mai aveți chef de nimic. Întrebare: cum vă relaxați, totuși? Ce faceți? Stați la televizor, vă puneți un film, sau dați scroll pe telefon până la infinit? Sexul e probabil ultimul lucru la care vă gândiți când sunteți epuizați. Ei bine, se pare că sexul e cheia pentru un somn odihnitor.

 

60 de adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 70 de ani au participat la un studiu, la care întrebările s-au axat pe calitatea somnului după sex. 64% dintre respondenţi au spus că somnul lor e mult mai adânc dacă fac sex înainte să adoarmă. Orgasmul induce un somn mult mai profund şi te scoate din grijile zilnice. 
Cercetători într-ale somnului au scos în evidenţă faptul că actul sexual nu doar că te extrage rutinei zilnice obositoare, dar şi telefonului (dacă nu sunteţi ca ăia din caricaturi, care nu-şi scot ochii din telefon nici atunci). În general, sexul e bun pentru că te deconectezi, literalmente de la tot, ca să te reconectezi cu cel de lângă tine – lucru din ce în ce mai rar în zilele noastre. 

Descoperă alte concluzii interesante la care a ajuns studiul pe clickpentrufemei.ro, 

 

Trucuri pentru un somn liniştit

Insomnia creşte riscul de atac de cord

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1