Orgasmul mixt, unul dintre cele mai intense orgasme feminine

mic.jpg

Orgasmul mixt unul dintre cele mai intense orgasme feminine
Orgasmul mixt este considerat unul dintre cele mai intense orgasme feminine
foto: 123RF

Orgasmul mixt este considerat unul dintre cele mai intense orgasme feminine. Femeia își simte întregul corp tremurând și este sensibilă la orice senzație. Orgasmul mixt constă în atingerea climaxului prin penetrare vaginală şi prin stimularea concomitentă a clitorisului. Este de două ori mai intens decât cel clitoridian simplu sau decât cel vaginal.

Odată ce o femeie atinge orgasmul vaginal, este suficient să-şi stimuleze cu degetele clitorisul sau să se lase stimulată de partener. Practic, reprezentantele sexului frumos au parte de tot ce este mai bun din cele două tipuri de climaxuri în acelaşi timp.

Multe femei nu știu asta, dar clitorisul are anumite ramificații în jurul vulvei și în interiorul vaginului, drept pentru care poți să stimulezi aceste zone, dar și punctul G în același timp.

Acesta este un orgasm greu de atins din primele încercări, drept pentru care este important să îți cunoști bine corpul. Ca femeie, este necesar să îți ajuți partenerul. Încercați mai multe poziții în care tu stai deasupra sau mai multe mișcări până o găsiți pe cea potrivită.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1