Obiectul banal care transformă total partida de sex

scaun.jpg

Obiectul banal care transformă total partida de sex
Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală. Vă pune la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.

Scaunul oferă un farmec cu totul şi cu totul special unei partide de sex. Sigur îl vei înnebuni de plăcere pe partenerul tău, dacă te aşezi deasupra lui pe un scaun mai îngust, atenţie, picioarele trebuie să se sprijine de ceva pentru mai mult confort. În această ipostază, tu eşti cea care controlează penetrarea, mişcându-ţi bazinul în sus şi în jos.

Variantele de poziţionare pe scaun sunt multiple, deşi cel mai practic este ca iubitul tău să stea pe el, iar tu deasupra lui. Dacă te aşezi cu faţa la el vei remarca faptul că, din această poziţie, clitorisul tău îi atinge bazinul, iar dacă te ridici în picioare şi punctul tău G este stimulat. Vei avea garantat orgasm, învăţând cum să sincronizezi atingerea clitorisului de bazinul lui cu stimularea punctului G. Cele două senzaţii de plăcere, sigur vor face partida de sex una inedită şi satisfăcătoare în egală măsură.
 

Loading...

Citește și

  • Vrei ca relaţia ta să fie una reuşită

    Numitorul comun al fericirii în cuplu este reprezentat de lucrurile simple pe care cei mai mulţi oameni le ignoră.

  • Te-ai despărţit de cel care ţi-a fost iubit şi simţi că nu poţi să treci peste acest lucru. Conştientizezi că nu mai poţi să fii cu el, însă îţi doreşti ca, într-un fel sau altul, să rămână cumva alături de tine. Iar pentru asta ai face orice pentru a mai păstra măcar o portiţă deschisă spre trecutul care te-a făcut atât de fericită cândva.

  • Accesoriu sexual destinat exclusiv bărbaţilor

    Inelul pentru penis este un produs sexual destinat exclusiv bărbaţilor. Este un accesoriu care condimentează viața intimă și este folosit pentru creșterea plăcerii sexuale. Această jucărie sexuală strânge baza penisului și testiculele și astfel presiunea sângelui din membru crește, ceea ce duce la sporirea senzațiilor, la o dilatare mai mare și o erecție mai fermă.

  • Lipsa de respect unul dintre lucrurile distruge relaţie cuplu

    Atunci când vine vorba de respect, oricine se pricepe să îi ofere o definiție, dar puțini știu cum să îl aplice în mod concret în viețile lor. În principiu, cu toții vrem să fim respectați, dar uităm să ne comportăm în același fel cu cel de lângă noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1