Obiceiurile proaste care vă sabotează viaţa sexuală. La ce trebuie să renunţaţi?

fumat.jpg

Obiceiurile proaste care vă sabotează viaţa sexuală
Aşa zisele obiceiuri care te destind (fumatul, alcoolul, consumul de zahăr), sunt de fapt acelea care îţi afectează în mod direct performanţa sexuală
foto: 123RF

Bărbaţilor le place sexul şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Din păcate, uneori, simt că nu mai dau randament atunci când sunt cu iubita în pat şi nu ştiu care este motivul. Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste.

Aşa zisele obiceiuri care te destind (fumatul, alcoolul, consumul de zahăr), sunt de fapt acelea care îţi afectează în mod direct performanţa sexuală. În timp ce studiile spun că puţin vin roşu îţi poate îmbunătăţi circulaţia, prea multă tărie  poate avea efecte adverse serioase. Alcoolul poate îngusta vasele de sânge şi este direct legat de impotenţă.

Renunţarea la alcool şi fumat sunt primii paşi ce trebuie făcuţi atunci când vrei să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sanguină. Dacă reuşeşti să înlocuieşti obiceiurile proaste cu unele sănătoase ( alimentaţie echilibrată şi exerciţii fizice) vei fi cu un pas mai aproape de îmbunătăţirea performanţei sexuale.

 

Loading...

Citește și

 • Eşti faţa primei întâlniri bărbatul pe care îl placi

  Ce femeie nu-şi doreşte să facă impresie bună atunci când iese prima dată la o întâlnire cu un bărbat? Însă situaţia poate deveni stănjenitoare dacă nu ştii ce să vorbeşti sau abordezi subiecte care l-ar pune într-o situaţie delicată pe cel care ar putea fi alesul.

 • Zona erogenă explorată mai mult

  Chit că sunt sărutate sau mângâiate în timpul preludiului, picioarele sunt considerate zone extrem de erogene, ceea ce înseamnă că trebuie să li se acorde o atenţie mai mare. Puţine persoane ştiu, însă, că tălpile sunt zone erogene în cazul bărbaţilor, iar degetele în cel al femeilor.Totul se datorează faptului că laba piciorului abundă de terminaţii nervoase care fac legătura cu numeroase părţi ale corpului, inclusiv cu zona intimă.

 • Lucruri uimitoare despre oxitocină. Ce efect are asupra organismului?

  Cunoscută şi sub numele de “hormonul dragostei”, oxitocina este un hormon natural care se regăseşte în creier, fiind produsă de glanda hipofiză. Are un rol crucial în reproducere, având însă şi numeroase beneficii asupra organismului.

 • atrasă bărbat implicat într-o altă relaţie

  Atunci când eşti atrasă de un bărbat care se află deja într-o relaţie, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1