O relaţie nouă imediat după despărţire? Ce nu este indicat să faci

despartire.jpg

relaţie nouă imediat despărţire
În primul rând, nu este indicat să te implici emoţional într-o altă relaţie
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În primul rând, nu este indicat să te implici emoţional într-o altă relaţie, având în vedere că încă nu ai trecut peste şocul separării şi poate încă mai ai sentimente pentru fostul iubit.

Apoi, mai este şi altă problemă: există posibilitatea ca tu să fi trecut mai uşor peste această relaţie, însă el poate mai suferă şi speră să vă împăcaţi. Sau poate e invers.

Cât trebuie să aştepţi după ce te desparţi de cineva? Există tot felul de teorii care ne calculează la cât timp ar fi bine să începem o nouă poveste de dragoste cu altcineva în funcţie de durata fostei relaţii. Nu urma reguli fără sens, momentul potrivit este cel ales de tine. Gândeşte-te că nici tu nu ai vrea să-l vezi pe el cu o altă fată la câteva zile după ce v-aţi despărţit.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex cuplu barbati pat iubire control

  Cea mai mare curiozitate a femeilor este legată de dorinţele bărbaţilor. Dacă ar fi posibil, ar vrea să ştie tot ce se ascunde în mintea lor, mai ales în privinţa fanteziilor. Iată câteva secrete despre poftele lor sexuale!

 • cand fac femeile legea in intimitate

  În caz că nu v-aţi dat seama, femeia la ovulaţie face legea în intimitate. Acesta este modul prin care natura le anunță că trupul lor este pregătit pentru o sarcină. Ovulația stimulează hormonii și declanșează excitarea sexuală.

 • Cele mai comune temeri sexuale ale femeilor

  Scopul sexului este să te simţi bine, luând în considerare dorinţele partenerului, iar el pe ale tale şi să faceţi toate lucrurile care vă stârnesc libidoul. De aceea, nu este o idee bună să taci, crezând că iubitul tău îţi va considera dorinţele ciudate şi te va judeca din această perspectivă.

 • Sexul nu trebuie subiect tabu relație cuplu

  Nu mai există niciun dubiu, sexul este important într-o relaţie. Iar dacă vrei să construiești o legătură solidă şi armonioasă cu partenerul tău, trebuie să fii dispusă să discuți liber cu acesta şi despre diverse aspecte ale vieții voastre intime.