O relaţie ar trebui să te facă să te simţi fericită şi împlinită. Nu sta lângă cineva care nu te mai împlineşte

art_7.jpg

O relaţie ar trebui să te facă să te simţi fericită şi împlinită
O relaţie ar trebui să te facă să te simţi fericită şi împlinită
foto: Pixabay.com

O relaţie ar trebui să te facă să te simţi fericită şi împlinită, însă dacă tu simţi că doar te ţine pe loc sau te împiedică să te bucuri şi de alte lucruri sau de viaţă în general, probabil este momentul să nu vă mai pierdeţi timpul şi să vă daţi şansa la fericire alături de alte persoane.

Simţi că relaţia în care eşti implicată nu te mai împlineşte, nu te mai face fericită, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea. Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface, din niciun punct de vedere, şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

A continua să te complaci într-o relație care nu te mai face fericită este o greșeală, iar dacă nu ești atentă, acest lucru te poate împiedica să-ți trăiești viața la capacitate maximă și să ai parte de acea dragoste care îți va aduce cu adevărat împlinirea.

Tendinţa femeilor aflate într-o situaţie de acest gen este de a amâna momentul despărţirii. Le este teamă de singurătate sau de ceea ce vor spune cei din jur. Află că,  fericirea ta nu trebuie să depindă de o relaţie. Gândeşte-te că îţi va fi mult mai bine singură, decât într-o legătură nepotrivită. Vei învăţa treptat să te bucuri de viaţă şi de statutul tău şi vei realiza că nu este atât de grea noua perioadă.

Reia legătura cu vechii prieteni, ieşi în oraş, descoperă lucruri noi, încearcă să recuperezi tot timpul pierdut, fâcând ceea ce îţi place. Viaţa ta poate fi mult mai bună fără cel care îţi răpea zâmbetul de pe buze cu nemulţumirile şi lipsa de respect pe care ţi-o arăta zilnic.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce fel de partener îşi doresc femeile

  Cel mai întâlnit mit este cel potrivit căruia femeile își doresc un bărbat care nu le acordă suficientă atenție, acel tip de băiat rău pe care îl întâlnești în fiecare film romantic. În realitate lucrurile stau puțin diferit și asta deoarece orice femeie matură știe deja ce anume își dorește de la un bărbat, iar lipsa de respect a acestuia nu o va atrage foarte mult. De fapt, întotdeauna o femeie își va dori să se simtă apreciată, iubită și înțeleasă.

 • Avem tendinţa să credem că dragostea nu dispare niciodată

  Când vine vorba de dragoste, multe persoane au o idee greșită despre ce înseamnă cu adevărat. Probabil, din cauza filmelor romantice, cu finaluri spectaculoase, avem tendința să credem că dragostea nu dispare niciodată, că rămâne la fel de pasională pe parcursul vieții și că îți vei aminti mereu de primele momente petrecute împreună.

 • Iată cum ne poate afecta intimitatea imaginea mai puţin bună despre propriul corp

  Sexologii au ajuns la concluzia că satisfacţia sexuală este strâns legată de cât de bine te simţi în pielea ta. Astfel spus de cât de mândru, de bine te simţi în corpul tău, cât de confortabil te simţi gol, sau atunci când atingi sau eşti atins. O atitudine sănătoasă, pozitivă faţă de sexualitate este foarte importantă.

 • Motivul pentru care unele femei preferă în dormitor un bărbat trecut de prima tinereţe

  Deşi sexul cu un bărbat tânăr are părţile sale pozitive, experienţa şi atenţia pentru detalii specifică bărbaţilor maturi sunt, cu siguranţă, apreciate de femei. Bărbaţii mai în vârstă ştiu că seducţia poate lua mai multe forme. Pe cei mai mulţi dintre ei, experienţa i-a învăţat cum să răsfeţe o femeie. Ştiu ce „butoane” să apese şi cum să analizeze reacţiile partenerei, astfel încât să îi ofere o partidă de sex memorabilă.