O problemă care apare deseori în relaţia de cuplu. Iată ce se poate face în această situaţie

nmj.png

O problemă care apare deseori în relaţia de cuplu
Deşi în cele mai multe relaţii, femeia se plânge că partenerul de viaţă o neglijează, trebuie să ştii că şi bărbaţii se simt uneori neglijaţi de către partenerele lor
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Deşi în cele mai multe relaţii, femeia se plânge că partenerul de viaţă o neglijează, trebuie să ştii că şi bărbaţii se simt uneori neglijaţi de către partenerele lor. Indiferent dacă cel care neglijează conştientizează sau nu acest lucru, dacă motivele sale sunt intemeiate sau nu, întotdeauna partenerul neglijat suferă foarte tare.

În general, motivele pentru care ajungem să ne neglijăm partenerii de viaţă sunt anturajul, problemele apărute la locul de muncă, pasiunile diferite care ne ocupă mult timp, dar uneori poate interveni şi diminuarea intensităţii sentimentelor faţă de partener.

Iată ce se poate face în această situaţie

Analizează bine sentimentele pe care le ai faţă de partenerul tău şi încearcă să identifici care sunt cauzele reale pentru care îl neglijezi. În cazul în care descoperi că vrei cu adevărat să continui această relaţie şi că sentimentele pentru partenerul tău există încă, fă tot ce este posibil să remediezi situaţia. Încearcă să îţi incluzi partenerul în activităţile tale sau să te integrezi tu în ale lui şi să petreceţi cât mai mult timp de calitate împreună. Demonstrează-i partenerului că este important pentru tine şi să acorzi mai multă atenţie relaţiei voastre.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • dai seama relaţia nu va funcţiona termen lung

  Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

 • faci pentru a mentine viu farmecul relatiei tale

  La începutul relaţiei, de cele mai multe ori bărbatul este cel care acordă atenţie mai mare femeii de lângă el, însă pe parcurs lucrurile pot lua o turnură inversă, mai ales dacă îi dai partenerului motive şă îşi piardă interesul.

 • indicii care iti arata ca esti intr-o relatie toxica

  Nu există persoană care să spună că este uşor să pună punct unei relaţii, fie ea de iubire sau prietenie, mai ales dacă au fost investite sentimente. Cu toate astea, din când în când, să lăsăm în urmă pe cineva este cel mai bun lucru care trebuie făcut.

 • inima rosie

  Loialitatea în cuplu pornește de la capacitatea de a pune interesele partenerei sau ale partenerului mai presus de interesele celorlalți prieteni, frați, părinți. Deasemenea, când este criticat, partenerul de viaţă așteaptă să îi fii alături, cu atât mai puțin să îl critici în fața prietenilor sau cunoscuților. Ironia, sarcasmul îndreptat spre partener exprimate în public sunt dureroase și reprezintă o formă de distanțare. Neutralitatea poate fi deasemenea interpretată ca o lipsă de loialitate .

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1