O greşeală de evitat la începutul unei relaţii. Nu îţi sufoca partenerul, lasă-i spaţiu

ind.jpg

O greşeală de evitat la începutul unei relaţii
Să nu uităm că etapa de îndrăgostire nu durează foarte mult
foto: 123RF

Orice început de relaţie este fascinant, partenerii par să ignore orice altceva din jur pentru că nu au nevoie decât unul de celălalt. Fiecare dintre cei doi are impresia că și-a găsit jumătatea și că vor rămâne nedespărțiți. Dar să nu uităm că etapa de îndrăgostire, în care ne descoperim partenerul cu mult interes, în care noutatea este prevalentă, iar viața sexuală foarte activă, nu durează foarte mult.

Inevitabil, unul dintre parteneri va ajunge să se simtă sufocat, să își dorească să revină la viața pe care o avea înainte, în care să includă și alte activități și preocupări, înafara cuplului. Evident, acest lucru produce celuilalt partener suferință. În plus, dacă este încă prins în etapa fuzională, va resimți dureros schimbările observate la partener.

Aici începe criza unui astfel de cuplu, iar dacă cei doi nu au încă un stil de comunicare comun, dacă au dificultăți în acceptarea nevoilor celuilalt, în curând ajung la despărțire. Iar astfel de despărțiri sunt extrem de dificile și încărcate cu suferință, pentru că apar multe întrebări privind motivele care au dus la acest deznodământ.

 

Loading...

Citește și

 • Relaţiile de cuplu devin armonioase

  Dacă ești deja într-o relație de cuplu, poate ai observat că, de fapt, fiecare dintre noi își dorește și are nevoie să-și împlinească nevoile emoționale. Acest lucru este foarte firesc și normal deoarece fiecare ființă umană își dorește într-un mod conștient sau inconștient, să fie fericit și împlinit sufletește.

 • De ce fug oamenii de relaţiile de lungă durată

  Valoarea unei relaţii sau căsnicii este pusă mereu în discuţie, pentru că de multe ori aceasta se încheie. Astfel mulţi oameni evită să se implice cu adevărat, pentru că nu are niciun rost de vreme ce mai devreme sau mai târziu se vor despărţii oricum.

 • Incompabilitatea în dormitor o problemă care poate duce la despărţire

  Sexul este important pentru un cuplu, mai ales în perioada în care el se consolidează. Incompabilitatea în dormitor e o problemă care poate duce la despărţire. Oricât am vrea să ne minţim şi să credem în ideea că dragostea ţine loc de orice, frustrarea de a nu fi satisfăcută sexual de către partener nu e tocmai uşor de trecut cu vederea.

 • Ştiaţi că sexul cu un singur partener nu este lipsit de riscuri

  Activitatea sexuală este, fără îndoială, o parte importantă a oricărei relaţii, un moment intim care apropie cei doi parteneri, fizic, mental şi emoţional, dar informaţi-vă despre bolile cu transmitere sexuală, chiar dacă sunteţi într-o relaţie stabilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1