O bănuieşti că te înşală? Semne care îţi dau de înţeles că partenera are pe altcineva

semne_care.jpg

bănuieşti înşală semne înţeles partenera are altcineva
Unul dintre cele mai clare semne că iubita are pe altcineva este atunci când aceasta caută scuze pentru a nu mai întreţine relaţii intime cu tine
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În orice relație de cuplu, încrederea și intimitatea sunt esențiale, iar infidelitatea provoacă durere și suferință, indiferent că cel înșelat este femeie sau bărbat. Pentru a fi sigur că partenera de viață nu îţi mai este credincioasă, încearcă să fii atent la câteva semne care prevestesc că aceasta are pe altcineva.

Evită pe cât posibil partidele de sex

Unul dintre cele mai clare semne că iubita are pe altcineva este atunci când aceasta caută tot felul de scuze sau motive pentru a nu mai întreţine relaţii intime cu tine. În viziunea ei relaţia voastră este sub semnul întrebării şi se simte din ce în ce mai puţin atrasă de tine. În plus, dacă această perioadă de abstinenţă în relație se prelungeşte e posibil ca partenera de viaţă să-ți fie infidelă.

Este absentă chiar dacă fizic sunteţi în aceeaşi încăpere

În momentul în care iubita ta este satisfăcută emoţional de un alt bărbat să nu-ţi fie de mirare că aceasta este rece în prezenţa ta. Cu atât mai mult nu mai pune preţ nici pe micile certuri, care de altfel erau sarea şi piperul relaţiei voastre. În această situaţie trebuie să fii sigur că în curând îţi va spune că vrea să se despartă de tine.

Îţi spune deseori că nu mai este fericită

Rareori o femeie are curaj să-i spună iubitului că nu mai este fericită sau că nu se mai vede alături de el în viitorul apropiat de frică să nu rămână singură.Totuşi, în momentul în care o face este clar că în viaţa ei a apărut altcineva care îi satisface nevoile afective şi nu îi mai pasă de ceea ce se va întâmpla cu actualul partener.

Acordă o atenţie mai mare felului în care arată

Unul dintre cele mai evidente semne că iubita te înşală este atunci când aceasta începe să petreacă din ce în ce mai mult timp în faţa oglinzii. Dacă până în acel moment acest lucru nu se întâmpla şi dintr-o dată acordă o atenţie deosebită felului în care arată este un indiciu clar care ar trebui să te îngrijoreze. Motivul acestei schimbări poate fi că vrea să impresioneze pe cineva.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1