Nu vorbi niciodată despre despărţire în timpul unei dispute. Acest cuvânt îl poate afecta pe partener

gfd.jpg

Nu vorbi niciodată despre despărţire în timpul unei dispute
Nu vorbi niciodată despre despărţire în timpul unei dispute, acest cuvânt îl poate afecta pe partener
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Este extrem de uşor să răneşti o persoană cu un singur cuvânt sau cu un gest impulsiv în timpul unei dispute! Resentimentele pot persista mult timp de la încheierea confruntării şi pot distruge relaţia.

Nu există dubii: să te cerţi cu partenerul de viaţă este extrem de neplăcut. Indiferent cine iese învingător din neîntelegere, tot vă simţiţi amândoi ca şi când aţi pierdut. Chiar dacă certurile sunt mai mult sau mai puţin serioase, un lucru nu ar trebui să il spui niciodadă iubitului atunci când vă contraţi.

Vreau să ne despărţim

Când eşti foarte supărată este simplu să spui lucruri pe care nu le doreşti cu adevărat, ca de exemplu, să îi spui iubitului că vrei să te desparţi de el, deşi nu vrei asta. Şi totuşi, cuvintele odată spuse nu le mai poţi retrage, iar astfel de afirmaţii aduc nesiguranţă şi neîncredere în relaţia voastră de cuplu.

Dacă această dorinţă a fost exprimată în timp ce erai foarte nervoasă, poate ar trebui să înveţi să îţi controlezi furia. În această situaţie, poţi apela chiar la ajutorul unui psiholog. Pe de altă parte, dacă ai spus-o pentru că într-adevăr te gândeşti la asta, problemele voastre de cuplu ar putea fi mult mai profunde.

 

Loading...

Citește și

 • Învaţă cum să împiedici gelozia să îţi distrugă relaţia de cuplu

  Despre femei se spune că sunt mult mai geloase decât bărbaţii, dar studiile contrazic acest mit, semnalând că această atitudine derivă din nesiguranţă şi deci nu are nicio legătură cu distincţia sexelor. Din păcate, gelozia poate destrăma o relaţie de cuplu. Pentru a nu se ajunge într-o situaţie de acest gen, învaţă cum să treci cu tact peste aceste momente neplăcute dintr-o relaţie.

 • Aceasta una marile preocupări ale bărbaților în intimitate

  Una dintre cele mai mari preocupări ale bărbaţilor în intimitate are legătură cu masculinitatea lor. Cei mai mulţi reprezentanţă ai sexului puternic cred că penisul lor este mai mic decât ar trebui să fie şi că nu vor avea prestaţii sexuale pe măsura aşteptărilor partenerelor lor. Acest complex se formează în timp şi, din păcate, bărbaţii nu prea au curaj să vorbească despre acest lucru.

 • Libidoul femei influenţat felul în care se comportă partenerul în pat

  Bărbatul care se gândeşte doar la satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.

 • Cum vede bărbatul dependent de sex partida de amor

  Partenerul îţi este infidel şi tot timpul se justifică spunând că nu se poate abţine pentru că are anumite „nevoi” ce trebuie satisfăcute. Câte dintre femei nu au auzit măcar o dată această scuză? Ei bine, află că oricine se poate abţine, chiar şi un dependent de sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1